dinsdag 14 september 2010

VERDACHTE VRIJGELATEN

(Zie ook bericht van afgelopen zondag)
De 25-jarige man die zaterdagavond in Beijum werd aangehouden na de dood van een 49-jarige Stadjer is op vrije voeten gesteld.
Het Openbaar Ministerie zegt geen reden te hebben om de verdachte langer vast te houden, omdat er geen verdenkingen zijn dat de man het slachtoffer had willen ombrengen.
Uit sectie is gebleken dat het slachtoffer door zuurstofgebrek om het leven is gekomen. Voor de dood van de 49-jarige was er ruzie in de woning aan de Froukemaheerd en werd het slachtoffer in bedwang gehouden door de 25-jarige.

http://www.oogtv.nl/

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Voortaan misschien niet direct reppen over een "ernstig misdrijf", als je de feitelijke informatie niet hebt.

Anoniem zei

Op misdaad.nl staat moord en doodslag froukemaheerd

Karin.P. zei

Stoer hoor weer annoniem dat te melden :(
Zoals het er nu staat dat het slachtoffer is gestikt en ruzie riekt het naar moord maja dat is pas moord als het bewezen is en als er niks te bewijzen valt ben je in Nederland vrij man.
Het blijft een rare zaak

Anoniem zei

Dan hoeft het nog geen moord te zijn, maar kan ook doodslag, dood door schuld of een ongeluk. Of iets anders.
Het is speculeren en daar moet je heel erg voorzichtig in zijn, vind ik.

Johan Fehrmann zei

Anoniem heeft een punt. Als je word gebeld door een landelijk ochtendblad met de vraag of je iets af weet van een moord gepleegd aan de Froukemaheerd ga je in een bepaalde richting denken. Ergens anders las ik dat er een dode was gevallen ivm huiselijk geweld, in de wijk werd ik door verschillende mensen aangesproken of ik wat af wist van de moord aan fde Froukemaheerd. Een vorm van na-papagaaierij waar ik idd deel van uitmaakte.Kortom, ik vind dat anoniem, de bovenste, gelijk heeft. Maar er waren wel 'verzachtende' omstandigheden. De terechte kritiek mag overigens ook met naam en toenaam worden gebracht.

Gerda zei

Ik deel Karin haar mening, hij is vrijgelaten omdat er geen verdenkingen zijn dat hij het slachtoffer had willen doden.
Het slachtoffer is overleden aan zuurstofgebrek.
Het kan best zo zijn dat bij verder onderzoek er wel een relatie gevonden wordt en een reden dat hij het slachtoffer wel had willen ombrengen. Word hij weer opgepakt.
Er was een felle ruzie. Het lijkt mij nog te vroeg om te oordelen.
Een ding is duidelijk er is 1 dode na een felle ruzie.

Karin.P. zei

Mooi gesproken Gerda en Johan als Journalist moet je idd oppassen wat je schrijft maar jij bent geen journalist je beheerd een goed lopend blog en schrijft daarop wat je zelf ziet en hoort of wat anderen horen of zien.
Annoniem mag dan wel deels gelijk hebben maar we zijn hier niet op het dvhn.