dinsdag 21 september 2010

BUITENKUNST BIJ PAND49

Afgelopen vrijdagavond was ik even in Pand49. Cinemagie stond op punt van beginnen, zie bericht van afgelopen vrijdag, en het regende buiten. Koud en kil buiten, en in Pand49 was het gezellig en behaaglijk.

Naar buiten kijkend vielen me deze spelende kinderen op, zie foto. De kids speelden zo bewegelijk dat de foto op een soort van kunstwerk is gaan lijken. Hoe het kan dat het logo van de naastgelegen Aldi helder is maar de rest chaotisch en 'streperig' is me niet helemaal duidelijk. Of zal het Pand49-virus de omgeving ook automatisch kuntzinnig kunnen betoveren?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien stond het logo wel stil :)

Dineke zei

Oh, dat was ik.

HEnriƫtte zei

Heeft te maken met de belichtingstijd, zover ik weet. Het was schemerig, dus een langere belichtingstijd van de camera - en in die tijd hebben de kinderen bewogen, maar het logo niet. De camera heeft deze bewegingen 'vastgelegd'.

saskia zei

Mijn zoon en ik hebben genoten van de leuke film (en vrewselijk gelanchen, wat was dei Chaplin toch goed! en vergaten op een gegeven moment helemaal dat we in de miezerregen zaten. Echt voor herhaling vatbaar wat ons betreft! Saskia