donderdag 16 september 2010

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Binnenkort bestaat Beijumnieuws drie jaar. Het blijft onverminderd leuk om te doen, vooral ook omdat het steeds meer gedragen wordt door tips van lezers, instanties die kopij inzenden, enz. Tips en suggesties over van alles en nog wat, zoals indeling van het blog, de opmaak, de oranje kleur etc., zijn welkom. Van de communicatiemedewerker die gaat over wijksites in de stad, Rolinda Ferwerda, begrijp ik dat Beijumnieuws in vergelijking met andere wijksites een 'kijkcijferkanon' is. Nogmaals, tips en ideeën van lezers om dat succes te prolongeren of uit te breiden zijn welkom: Beijumnieuws@online.nl

Liever geen vakantiefoto's meer opsturen. Door de grote hoeveelheid kopij ga ik geen serie van alle opgestuurde foto's beginnen. Wel bedankt voor de inzendingen.

Kapsalon Gerrie de Boer wordt een der nieuwe sponsoren van Beijumnieuws. Vanaf het moment dat zijn eigen site up to date is verschijnt hier linksboven het logo van de kapsalon. Saskia Nieboer heeft de advertentie links van haar zaak De Groene Zon voor een maand geplaatst. Met het Biljartcafé lopen de onderhandelingen over een nieuw jaar sponsoring nog. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Beijumnieuws@online.nl

Fotografe Atsje Straatsma gaat de lege (foto)plek van Flip Klatter op de vrijdagavond (18:00 uur) opvullen. Omdat er nog vijf foto's van haar vorige serie 'Gestolen momenten van Beijumers' liggen wordt vanaf aanstaande vrijdag die serie eerst hervat.

Soms reageren lezers via e-mail op een of meerdere voutjess in de teksten op Beijumnieuws. Correcties zijn welkom, bedenk dat een blogbericht in de vliegende vaart van de dag in 1 tot 2 minuten wordt geschreven, er gaat wel eens wat mis.

Bedankt voor de reacties nav sportblessure waardoor mijn meedoen aan de 4mijl in gevaar is. Binnenkort meer nieuws daarover.

Geen opmerkingen: