woensdag 29 september 2010

VRIJDAG BRADERIE WINKELCENTRUM BEIJUM

De donkere maanden van het jaar zijn weer in aantocht. Maanden waarin je denkt: fijn om een overdekt winkelcentrum te hebben. Dat was tien jaar geleden wel anders. Het toenmalige Winkelcentrum West was koud en tochtig, en bij tijd en wijle guur.

De gebruikelijke feestactiviteiten in het winkelcentrum komen er weer aan. Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst. Maar tussendoor wordt er af en toe een braderie georganiseerd. Zoals aanstaande vrijdag, er staat weer een draaimolen en waarschijnlijk zullen er weer poffertjes of iets dergelijks uitgedeeld worden.
Op deze poster wordt Winkelcentrum Beijum ineens weer Winkelcentrum Beijum West genoemd, alsof er ook een winkelcentrum Oost bestaat. Ik weet niet anders of dat is meer een dienstencentrum. Behalve Karouline, de Aldi en de Videotheek bespeur ik daar in elk geval geen winkels.

Aanstaande vrijdag kunt u kiezen of combineren: naar de braderie, of naar het theater in het Heerdenhoes, zie de aankondiging van eergisteren. Voorafgaande aan het theaterstuk kunt u trouwens ook kleurrijk eten.

1 opmerking:

Liesbeth zei

ff een update..
Karouline is dicht.