dinsdag 21 september 2010

KAPSALON GERRIE DE BOER(1)

Kapsalon Gerrie de Boer staat in elk geval het komende half jaar linksboven op Beijumnieuws. U ziet hem links op de foto met twee medewerkers en zijn vrouw die tweede van rechts staat. Elke maand wordt er vanuit de kapsalon zelf een artikel aangeleverd. Hieronder leest u de eerste inzending:
Kapsalon Gerrie de Boer
Door: Sanne de Vries

Achttien jaar geleden hebben Gerrie en Marjan Kapsalon Gerrie de Boer opgezet in het bruisende Beijum. Een betaalbare, aantrekkelijke salon voor de hele wijk, werkend zonder afspraak. Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een goedlopende onderneming met zeven medewerkers. Een veelzijdige salon met een veelzijdig team, dat u als klant veel kan bieden.

Kapsalon Gerrie de Boer werkt met het merk KEUNE. Een hip en trendy merk, dat voor ieder haartype een juiste behandeling heeft. KEUNE is zeer uitgebreid, waardoor u uw haar van begin tot eind kunt verzorgen én finishen. Daarnaast is het merk ook zeer veelzijdig: geschikt voor een alledaagse dag, maar ook voor een chique diner of een avondje uit. Bij Kapsalon Gerrie de Boer werken de zeven medewerkers met het product en kunnen zij u uitleggen welke producten het beste werken met uw haar, en hoe u deze moet gebruiken.

Extra aantrekkelijk zijn de vernieuwde producten van KEUNE, de ‘Design’-lijn. Door deze nieuwe producten wordt uw haar in beweging gebracht. Ieder haartype kan gestyled worden door Design, en iedere style kan gecreëerd worden: waar, wanneer & hoe?
In deze lijn wordt het haar optimaal beschermt door een Double Layer System (DLS) en hittebescherming. DLS zorgt ervoor dat uw haar beschermt is tegen invloeden van buitenaf. UV-straling en andere gevaren hebben geen kans om het haar te beschadigen! De hittebescherming zorgt ervoor dat u uw haar zorgeloos kunt föhnen, stijlen of krullen.

Ter introductie van KEUNE en deze nieuwe productlijn heeft Kapsalon Gerrie de Boer een leuke en aantrekkelijke welkomstaanbieding: bij aankoop van twee producten krijgt u 25% korting op het tweede product!*

Wilt u een bezoek brengen aan Kapsalon Gerrie de Boer? Dat kan! Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon naar binnen lopen en wachten op uw beurt. De openingstijden van de kapsalon vindt u samen met het bezoekadres en internetadres onderaan deze tekst.

Marjan en Gerrie hopen u snel te kunnen verwelkomen in Kapsalon Gerrie de Boer!

Openingstijden: Kapsalon Gerrie de Boer
Maandag gesloten

Dinsdag 8.30 – 18.00
Woensdag 8.30 – 18.00

Donderdag 8.30 – 18.00
Vrijdag 8.30 – 18.00
Zaterdag 8.30 – 16.00
Zondag gesloten

Stoepemaheerd 44
050-5425705
info@gerriedeboer.nl

Geen opmerkingen: