vrijdag 17 september 2010

IS JE BUURT LINK?

Op http://www.buurtlink.nl/ staat dit:
Geef jezelf of een ander op voor 'Bonje met de buren'
Heb jij problemen met de buren? Is er een buurvrouw die met de deuren smijt, een boom bij de buren die al je zonlicht wegneemt, of een verbouwing die al je uitzicht verpest? Is de situatie met je buren lastig, irritant of explosief en zou je dat graag anders zien; Dat kan!

Meld je dan nu aan, want: Natasja Froger en John Williams lossen het op! Wat er ook gebeuren moet! Een nieuwe schutting, een geluidsdichte muur of een boom die gekapt moet worden.
Beste lezers, in geval van conflicten en overlast in de buurt: bel geen Meldpunt Overlast meer, doe ook geen beroep op de buurtagent, nee, laat Natasja Froger en John Williams uitrukken om uw buurtheibel op te lossen. Ze hebben wel geduchte concurrentie, naar verluidt struint de Rijdende Rechter Beijum ook al af, op zoek naar leuke conflicten en gezellige ruzies. Het wordt nog druk op de probleem- en ruziemarkt, want u kunt ondergetekende vanaf nu ook benaderen.
Staat het kapsel van uw buurman u niet aan? Poept de poes van uw buren steeds in uw tuin? Stopt die ene vervelende buurvrouw steeds uw biobak vol met afval? Of stapt uw overbuurvrouw steeds aangeschoten op de fiets met voor en achter een kind? Beijumnieuws lost het voor u op. Wat er ook gebeuren moet! Beijumnieuws@online.nl

3 opmerkingen:

Anoniem zei

SBS 6 gehalte stijgt op beijumnieuws .nl

Evelien zei

Volgens mij snapt @ Anoniem de grap niet.

Karin.P. zei

afgelopen week naar een nw buurvrouw geweest omdat haar hond heel de nacht de boel bij elkaar huilde en blafte.
Was de 2e buur die haar hier op attent maakte en ze beloofde beterschap, de meeste problemen zijn zo op te lossen ;)