vrijdag 10 september 2010

KOMEND WEEKEND VEEL ACTIE IN PKN-DE BRON

Vanuit de Bron werd een uitgebreide flyer opgestuurd, veel te groot om hier te kunnen publiceren. Maar ook hier barst het nieuwe seizoen in alle hevigheid los. Wat is er zoal te doen?
Om weer een start te maken met het nieuwe seizoen nodigen we u/ jou graag uit voor het:
STARTWEEKEND OP 11 EN 12 SEPTEMBER a.s. met als thema "Hoop".
Zaterdag 11 september een BARBECUE voor jong en oud. Leden van de Bron en andere belangstellende wijkbewoners zijn van harte welkom. Behalve gezellig samen eten zijn er ook allerlei activiteiten voor jongeren en kinderen, zoals tafeltennis en de Beijumer Wegwijsbus vol met spelattributen. Aanvang 16.30 uur, tot uiterlijk 20.30 uur. Plaats: op het plein bij de Bron, Bentismaheerd 1a. Kosten voor deze barbecue: € 5,00 voor volwassenen, € 2,50 voor kinderen en jongeren. We hopen op een grote opkomst en vragen u/jou zich vóór 5 september a.s. op te geven  of via e-mail.
Zondag 12 september: een THOMASVIERING Als bijzondere start van een nieuw seizoen.
Aanvang, net als altijd, om 10.00 uur in de Bron. Ook hiervoor zijn jong en oud van harte uitgenodigd.
(
Christelijke) meditatiecursusIn onze tijd van stress, hoge werkdruk en lawaai zoeken steeds meer mensen naar momenten van stilte en bezinning. Ze willen weer dichter bij de bronnen van hun bestaan komen en bij de Bron van het leven. Een van de mogelijkheden is meditatie. Deze cursus wordt aangeboden vanuit de kerk. De meditatiehouding wordt aangeleerd en er wordt gebruik gemaakt van bijbelgedeeltes of andere religieuze teksten, een object of muziek. Er is een kennismakingsavond op maandag 20 september om 20.00 uur in de Bron.

1 opmerking:

Dineke zei

Leuke actie, jammer dat mensen zich voor 5 september op moesten geven :)