woensdag 15 januari 2014

DIEDERIK SAMSOM ONTMOET BOZE GRUNNINGERS


Zie ook het vorige blogbericht. Ondergetekende kwam min of meer toevallig verzeild in een discussie tussen boze Grunningers en Pvda-leider Diederik Samsom. 

Die deed vandaag een rondje Groningen, hij sprak onder meer met de OR van het failliete bedrijf Aldel en vanaf 19 uur kwam hij in Middelstum vragen beantwoorden van verontruste Groningers. Aan alles in de zaal was te merken: die politici lullen maar mooi met z'n allen, maar als het er op aan komt laten ze ons, de bewoners die in het aardbevingsgebied wonen, vallen als bakstenen. Geld is tegenwoordig nu eenmaal belangrijker dan het welzijn van mensen. De harde opmerkingen waren niet mis te verstaan. Over 'die lelijke Kamp met die grijns op z'n smoel.' En over dat het politici 'geen ruk interesseert zo lang ze de verkiezingen maar winnen en aan de macht blijven.'

Bekijk de video. Samsom zweette bij binnenkomst in de zaal reeds als een rund. Toen de blogger hem daarmee confronteerde kon hij alleen maar zenuwachtig grijnzen. In het laatste fragment van de video trekt een geëmotioneerd lid van Schokkend Groningen een middelvinger riching de niet aanwezige boosdoener Henk Kamp. Tussen de beschreven eerste en laatste scene van de video zijn verhitte discussies tussen Samsom en boze cq verontruste aanwezigen te zien.

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi treffend filmpje Johan! Vooral het Groningse volkslied, prachtig.

Anoniem zei

Je weet pas echt wat het betekend om in een gas winning te wonen en je huis op instorten staat .

Anoniem zei

Je hebt GeenStijl gehaald met dit bericht.

Anoniem zei

veel krokodillen tranen bij die gast, die nu weer op zijn ivoren toren zit, ver van het probleem. Vol van de loze politieke beloftes, zoals gewoonlijk.. eerst zien dan geloven en dat zeggen ze al jaren!

Unknown zei

Ze zullen toch niet schaliegas willen om het zgn evenwicht te herstellen waardoor minder aardbevingen. Zie op ---http://nl.wikipedia.org/wiki/Schaliegas

Dieta Kruizinga zei

Had beneden in de gang niet door Cor en John dat jullie ook meezongen tof. Addie had het orkestje naar binnen geloodst.

Anoniem zei

Maak maar geen zorgen, 19 maart als de stembureaus zijn gesloten gaat de gaskraan weer open

Kees Huizenga zei

Zie eveneens dit bericht van RTV Noord van vandaag. Kijk vooral naar de videoreportage. Diederik Samsom plengde tranen na persoonlijke verhalen aangehoord te hebben.

Zie: http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=129143

En:

Over de Groninger Bodem Beweging (GBB):

https://www.google.nl/search?sourceid=navclient&aq=&oq=Groninger+Bodem&hl=nl&ie=UTF-8&rlz=1T4GGHP_nlNL519NL519&q=groninger+bodem+beweging&gs_l=hp..0.0l5.0.0.0.25980...........0.k3SGKIJKN2s

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3577825/2014/01/15/Samsom-Geld-speelt-geen-rol-bij-veiligheid-Groningers.dhtml

Willem Pauwelussen zei

Ik lees de headlines van TVNoord. Samson: "Waardedaling van woningen niet langer ontkennen." Dat had moeten zijn: "Waardaling van woningen niet langer accepteren." Dán had hij zich pas écht achter de mensen geschaard. Zoals het een socialist betaamt.

Kees Huizenga zei

Een document van de provinciale website van de PvdA:

http://www.pvdagroningen.nl/p/2014/01/15/commitment-uit-den-haag-regie-bij-de-groningers/

De PvdA voelt de hete lucht uit Noord Groningen. Hoe kan de terechte woede van de Groningers gekanaliseerd worden? CvdK Max van den Berg doet uitstekende oproepen. Maar de sfeer is uiterst grimmig en woest! De vlam in de pan? Wat gaat Schokkend Groningen doen?

Anoniem zei

Nooit meer stemmen!
Er is veel meer aan de hand,
" Worden wij wakker " !!! Lees geen kranten meer, en kijk geen nieuws meer, ga op zoek naar de waarheid, hoe schokkend deze ook is.

Anoniem zei

pvda is een vieze allochtonenpartij.
een stelletje allahpijpers zijn het.
samson is gewoon een vieze imaam.
PVDA is er alleen voor de niggers,moslims en andere dierentuinklanten

Anoniem zei

Het riool van Nederland opent zich via GeenStijl. Wat een vieze stiekeme reacties, om te braken.

Willem Pauwelussen zei

Lieden die zich anoniem van platvloerse taal bedienen zijn eigenlijk bezig aan een soort publieke zelfbevrediging van hun eigen onlustgevoelens. Daar is nog nooit veel goeds uit voortgekomen.
Maar afgezien daarvan is de PvdA natuurlijk de Partij van de Ambtenaren. Het is de partij die uitstraalt dat vrijheid betekent dat je alles in regels vastlegt. Zodat daarna de staatsmachine weer efficiënt loopt. Samson probeert duidelijk olie op de golven te gooien, dat is ook helemaal in lijn met waar zijn partij voor staat.
Wat dat betreft lijkt onze commissaris van de koning dichter bij het oorspronkelijk idee van de sociaal-democratie te staan.

Anoniem zei

Johan, nu ben ik toch ietwat teleurgesteld in je.
Waarom geef je anoniem 16 januari 19.49 uur reactie ruimte?!
oké, misschien vanwege de mooie woorden "vrijheid van meningsuiting"?
naar ik aanneem is deze anoniem bij jóu bekend met naam en toenaam?
zo já, heb je in ieder geval míjn zegen, een klacht in te dienen bij de politie betreffende dit stuk totale onbenul!

gr. Therèse

Anoniem zei

Goed zo Therese !
Toch is het belangrijk om iedereen een stem te geven, al is het voor je gevoel helemaal fout .