zondag 26 januari 2014

EEN MOOIE WINTERDAG

Ondergetekende verliet vanochtend de wijk i.v.m. verplichtingen, sfeerbeelden in de vorm van kinderen op sleetjes (vanaf de Kardingerberg) en het bouwen van sneeuwpoppen gingen helaas aan hem voorbij.
Op bovenste foto ziet u wachtende mensen bij de bushalte, foto tegen half tien vanochtend gemaakt. Locatie tegenover de Fossemaheerd. (Er komen nog wat foto's achteraan, echter het opladen gaat even niet zo gemakkelijk).

Even daarvoor ging de autorit over het hoogste punt boven de Zuidwending, zie foto links. Het is misschien wel het gevaarlijkste rijdgedeelte op de wijkring als er sneeuw ligt, je ziet er geen tegenliggers aankomen.
Tegen kwart voor vijf keerde ondergetekende terug in Beijum. De wijkring lag er nog steeds niet helemaal lekker bij, in de bochten is het uitkijken geblazen, zie foto rechts. Na aankomst thuis wandelde ondergetekende nog even het Kardingerpark in. Ja, de dagen worden weer beduidend langer en het wit van de sneeuwvacht geeft het licht tegen vijf uur, het moment dat onderstaande foto werd genomen, een extra boost.
(Dank voor het opsturen van de winterplaatjes, teveel om allemaal te publiceren maar laat u zich er niet van weerhouden om in te zenden.
(Onderste foto vanaf het Koerspad genomen, richting Kardingerberg).
Foto's van de afgelopen winterdag in Beijum zijn te zien op Lijn6.

Geen opmerkingen: