vrijdag 3 januari 2014

GEZELLIGE ROMMEL BIJ DE PIMPERNEL

Het is geen achtergebleven troep van de jaarwisseling, de attributen die op bovenstaande foto zijn te zien liggen er de hele kerstvakantie al. De foto is vanaf de wijkring genomen.
Kinderopvang en Buitenschoolse Opvangcentrum De Rode Pimpernel zit aan de Emingaheerd, naast het Gezondheidscentrum. Als de blogger er langs fietst denkt hij vaak: hier had ik als kind graag willen spelen. Wat een gezellige en avontuurlijke uitstraling heeft het speelterrein. En wat leuk dat spelende kinderen er af en toe een stuk speelgoed, een fietswiel of een paar planken over het hek mogen smijten. Eigenlijk zou er ook een winkelwagentje aanwezig moeten zijn die de kinderen om beurten in de sloot kunnen gooien. We zitten per slot van rekening in Beijum. Of een pet, zodat ze er met de pet naar kunnen gooien.

Genoeg gekheid op een stokje. Maar de blogger meent het, wat een gezellige puinhoop, stel dat kinderen geen vieze handen mogen maken en geen rommel mogen veroorzaken? Wat een leuke oranje buis steekt daar rechts uit de wal van de sloot. Zou dat voor de afwatering zijn? Kruipen er kabouters of smurfen doorheen? De Rode Pimpernel himself?

1 opmerking:

Anoniem zei

Jong geleerd , oud gedaan .