donderdag 9 januari 2014

HONDEN IN BEIJUM (31)

Er zijn mensen die het hebben van één hond niet genoeg vinden. Drie is veel leuker. Niet alleen voor het baasje, ook de honden hebben dan iets aan elkaar.
Of dit het motief ook is van de dame die de drie honden die op de foto zijn te zien uitliet, zou ik zo niet weten. Maar het zou zomaar kunnen. De dame die langs de Boelemaheerd liep sprak slecht verstaanbaar Nederlands, een foto van de honden maken was prima maar ze wilde zelf liever niet in beeld. Ze heten geen Pukkie of Bello, nee de viervoetertjes hebben klinkende namen, zie de rugkapjes (hoe heten die dingen) die ze dragen. Hoe de hond die rechtsachter recht in de camera kijkt heet is niet te ontcijferen. Maar in het midden staat Killer en die houdt de snuffelende Crazy Boss goed in de gaten. Het ziet er gezellig uit, maar dat Killer en Crazy Boss aangelijnd zijn lijkt me niet verkeerd.
Over hondennamen gesproken. Op Hondennamengids.nl staan een paar actuele mannetjesnamen: Rebbel, Branco, Vidor, Gorky en Soukie. De vrouwtjes heten weer anders: Freny, Martha, Google, Dompy en Jacky.

Geen opmerkingen: