woensdag 29 januari 2014

SPORTCENTRUM KARDINGE HEROPENT OP 8 MAART.

Bovenstaande kleurplaat staat op www.kardinge.nl Vanaf genoemde site is de tekening te donwloaden en in te zenden. Er vallen leuke prijsjes mee te winnen. Sportcentrum Kardinge heropent over een week of zes definitief de poorten.
Op 8 maart wordt sportcentrum Kardinge spetterend opnieuw geopend. Daaromheen organiseren we verschillende activiteiten. Als eerste is er een kleurplatenwedstrijd voor alle leeftijden. Er zijn 3  verschillende leeftijdscategorieën:  0-4 jaar, 4 tot 12 jaar en 12+.
De hoofdprijs in elke leeftijdscategorie is 10 vrijkaartjes zwemmen of schaatsen!
Doe je best om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. Natuurlijk mag je ook plakken, knippen en/of verven! De ingezonden kleurplaten worden beoordeeld door de tekenaar zelf: Kunstenares Irma Reimert.
Je kunt de kleurplaat ophalen bij de balie van sportcentrum Kardinge, het Helperzwembad of de Parrel. Je kunt 'm ook downloaden en zelf uitprinten.
De kleurplaten kunnen tot 14 februari worden ingeleverd bij de balie van een de Groninger zwembaden of worden ingescand en opgestuurd naar  info@kardinge.nl.

Geen opmerkingen: