dinsdag 27 oktober 2015

DE UITRUSTING VAN WIJKAGENT KLAAS VAN EEKS

Je kunt hem maar beter te vriend houden, in elk geval moet je hem niet tegen krijgen. Niet door rood rijden of al te snel jakkeren als hij in de buurt is. Doe ook maar niet aan winkeldiefstal, beroof geen bejaarde vrouwtjes en tracht niet in te breken. Een mens behoort zich namelijk aan de wet te houden. Vindt hij. Een hennepplantage houden in Beijum? Kijk maar uit voor wijkagent Klaas van Eeks. 

Hennep? Hennepplantage? Hier staat hij links op de foto toen vijf jaar geleden een hennepplantage in de Kremersheerd werd opgerold (ook video). Ook bij dit bericht uit 2012 staat hij links op de foto. Wat was hij toentertijd nog slank. Zal het een Bourgondiër zijn geworden?

Klaas is modern, hij twittert ook...
Zes jaar geleden was het helemaal nog een jonge God, zie hem hier nog eens met René Hofman door de Beijumer heerden schuimen.

De blogger fotografeerde het middelste gedeelte van het lichaam van Klaas afgelopen dinsdag toen een traumaheli in de Onnemaheerd landde. Jongens jongens, wat een uitrusting. Handboeien, telefoon, en wat is dat daar links (in de rechter holster)? Een pistool? Foto maken en gauw wegwezen....

Gelukkig was Klaas er vorig jaar december bij toen Sinterklaas na veel tumult toch in Beijum arriveerde, zie hem links op de onderste foto staan. Wat een macho. Eehm, pardon, de blogger bedoelt: wat een goede wijkagent....

Had de ondergetekende het net over Bourgondiër? Ja, Klaas lust zo te zien wel wat, het is wat al te link om over het bierbuikje van de wijkagent uit te wijden, zie nogmaals de foto, mag een agent ook een privéleven hebben? Ondergetekende houdt zich verder wijselijk op de vlakte. Je moet Klaas niet tegen krijgen.

Wat fijn dat we in Beijum goede wijkagenten hebben.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het positieve van zo'n broodbuik is dat je er de hele gereedschapsafdeling van de Hornbach aan kunt hangen.

Anoniem zei

't Is net een mens, moet je maar denken.....