zondag 11 oktober 2015

" ER LIGT EEN KAPOTTE WIJNFLES OP DE GROND"

"We vegen even een kapotte wijnfles van de weg die hier is neergegooid." 
Zondagmiddag tegen 13 uur. De blogger bracht Junior even naar Kardinge zodat hij vandaar uit op de bus kon stappen richting Haren, naar het beginpunt van de 4mijl.
Terug in Beijum ging ondergetekende even bij de rotonde aan de Wibenaheerd (begin en eindpunt van buslijn4 van en naar Roden) kijken of er nog Beijumers in 4mijl-tenue op de bus stapten. Jammer, de bus reed net weg.
Maar wat was dat? Waarom liepen daar twee dames met een bezem? Glas bijeenvegen dus, zie de eerste zin van dit bericht. Hoe sympathiek, je zult maar glas in de auto- of fietsband krijgen.

Zal het glas van een of meerdere feestvierders afkomstig zijn? Wie zal het zeggen.
Eigenaardig wat voor troep alcoholistische feestvierders in de open ruimte kunnen achterlaten. Zie ook het bericht van gistermiddag over de alcoholistische vervuilers op de Kardingebult.
(Er zijn lezers die (terecht) vinden dat de bizarre reacties onder dat blogbericht niet gepubliceerd hadden moeten worden. Anderzijds geven ze een ontluisterend inkijkje in de geestesgesteldheid van dit soort lieden)

3 opmerkingen:

Rita de Wit zei

Ik weet niet of het alleen een probleem in Beijum is, maar erg vervelend is het wel!
Ook bij het hondenuitlaat gebied bij de Bottemaheerd ligt telkens glas en blikjes, achtergelaten door, feestvierders, hangjongeren, stiekeme drinkers.....tsja wie zal het zeggen?
Onze hond heeft al regelmatig glas in haar poot gehad :(
De laatste keer, vijf hechtingen en een spuit bij de dierenarts!
Wij 105€ lichter en een zielige hond die een week niet mocht rennen en spelen.
Onze hond poept altijd heel discreet midden in het struikgewas, toch zijn mijn poepzakjes vaak vol met glas en andere troep.
Ik hoop dat die asociale vervuilers snel hun leven beteren!

jp zei

Die meid die veegt zit altijd te niksnutten op het bankje aldaar.zij heeft het vast stuk gegooid.is een respectloos groot mond

Anoniem zei

De dakloze dames van de wibenaheerd