dinsdag 27 oktober 2015

PAARDEN (VR)ETEN UIT EEN ZAK DIE IN DE BOOM HANGT

Langs de Beckerweg, de weg tussen kruispunt Kardinge en Ulgersmaweg, staan halverwege rechts, vanaf Kardinge bekeken, twee mooie paarden in de wei. Wat doen ze daar toch steeds bij een boom te staan?
Eerst even, de blogger had het over 'mooie paarden.' Het bijvoeglijke naamwoord 'mooie' is in feite overbodig. Bestaan er ook lelijke paarden? Nee.
Er schijnen wel lelijke mensen-baby's te bestaan....Mooie kindjes krijgen meer aandacht en hebben meer kans op succes in het leven. Helaas zijn er heel wat lelijke baby’s. Soms zulke lelijke dat we tegen elkaar zeggen: “Zo, dat is niet moeders mooiste … die neus, die frons, dat enórme hoofd.” Lees Libelle....
De blogger reed een paar dagen geleden extra langzaam over de Beckerweg om de paarden op de foto te kunnen zetten. Het is amper zichtbaar, maar beide edele dieren waren met een jutezak die aan een boom hing in de weer. Er zat iets te vreten in, dat kan niet missen.
Misschien moet je het bij paarden niet over vreten hebben maar eten. Ze hebben immers ook geen poten maar benen.

Iemand een idee of het gemeengoed is om paarde-eten in een jutezak aan een boom te hangen?
Beijumnieuws@ziggo.nl
HET ZIJN HOOINETTEN!
Update 28/10, 14.22 uur, eigenaresse van de paarden, Mirjam, helpt de blogger en onwetende lezers uit de droom (niet iedereen is bekend met de paardenwereld):
Allereerst bedankt voor uw interesse in mijn paarden. Vorige week al in het nieuws over de verlichting en nu wegens de jute zakken. Op afstand worden er foto's genomen, en word erbij gezet jute zakken terwijl dit gewoon Hooinetten zijn, ontworpen voor paarden!! 

1 opmerking:

Mirjam zei

Het is geen jutezak maar een hooinet gevuld met hooi!!