vrijdag 16 oktober 2015

DRUKTE BIJ DE BENZINEPOMP


Het gebeurd niet vaak dat er een soort van file is bij de lokale benzinepomp tegenover de Bekemaheerd staat. Maar de blogger moest een paar dagen geleden toch ongeveer anderhalve minuut wachten voordat hij er door kon rijden.
Zie foto, alle pompen waren bezet en ook werd een trekker op een laadwagen voortgereden, waarschijnlijk moest de trekkende auto ook bijgetankt worden.
Ondergetekende wilde rechtdoor rijden maar er kwamen om de haverklap tegenliggers aanrijden die de doorgang blokkeerden.
De drukte zal toeval zijn geweest, een run op de pomp is onwaarschijnlijk al is de benzine momenteel betaalbaarder sinds jaren. Maar goed de lage prijzen gelden niet alleen voor de pomp te Beijum.

Het is niet de bedoeling om klanten bij deze Beijumse onderneming weg te jagen, gooi vooral in Beijum je tank vol, maar voor de kruidenierende en calculerende autorijders onder ons is het handig om te weten dat de benzine bij de dichtstbijzijnde pomp, in Ulgersmaborg, ongeveer tien cent goedkoper is.

1 opmerking:

Anoniem zei

Er zijn vast ook wel goedkopere fitnesscentra, kappers, dierenspeciaalzaken,garages,kindercentra en café-biljarts dan diegene in Beijum die jij altijd vermeldt!