woensdag 28 oktober 2015

LEKKER SAMEN WAT DRINKEN IN DE BOERDERIJUM


"We wonen hier vlak achter, dit is een heerlijk warm plekje om even met z'n drieën heen te lopen." 

Gistermiddag tegen half een in de Boerderijum. Buiten was het grijs en koud, binnen was het behaaglijk warm. Even een kop koffie bestellen bij het bedienend personeel van de Zijlen en bijkletsen met iemand. Met wie? U ziet hem gedeeltelijk op de bovenste foto zitten, Luit Staghouwer is de naam. Binnenkort een berichtje over de fotograaf uit de Wiershoeck- en Schooltuin.

Het gesprek haperde een paar keer, want wat een leuke buren hadden we aan een tafeltje naast ons zitten. Een moeder met een drie maanden oude baby en twee jaar oude dochter. Foto's maken, want wat een leuk tafereeltje. Een moeder met twee jonge dochters op bezoek in de Boerderijum.
Dat zouden meer Beijumers moeten doen.
In de Groningse wijk Beijum gelegen MIDDEN in de groen long, waar veel wandel en fietspaden zijn staat de boerderijum. Er is hier is een kleine dierenweide met een leuke speeltuin en gezellige theeschenkerij. Ons doel is dat bezoekers zich hier thuis voelen en zich op een prettige manier kunnen ontspannen.Verder heeft het natuur en DuurzaamheidsEducatie Groningen hier ook een mooi museum wat de moeite waard, en is kindercentrum de Mallemolen er gevestigd.  DierenweidesGroningen.nl

Geen opmerkingen: