maandag 19 oktober 2015

HIJSWERKZAAMHEDEN PARKEERPLAATS OOST (wegsleepregeling!)


Er staat volgende week woensdag de 28e oktober wat te gebeuren op de parkeerplaats achter de Aldi, naast Plein Oost. Iets met hijswerkzaamheden, zie de gele borden. Wat er gehesen gaat worden, is de blogger nog niet bekend.

Foto is gistermiddag gemaakt, links zien we de Amkemaflat en op de achtergrond een kinderdagverblijf. Het aparte is dat bijna twee weken tevoren al wordt aangegeven dat op 28 oktober twee parkeerplaatsen vrij moeten blijven. Op de twee tussenliggende parkeerplaatsen mag die dag gek genoeg wel weer geparkeerd worden. Zal er een hijsdeng komen met twee poten, op elke parkeerplaats een?
Er lijkt fors wat druk op te zitten. Zie de verbodsborden en het dreigement dat er die dag een wegsleepregeling zal worden gehanteerd.
Wie weet wat hier staat te gebeuren? Beijumnieuws@ziggo.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mobiele telefoniemasten op amkemaflat zullen wel weer aan de beurt zijn voor periodiek geplande update e/o onderhoud. Ingehuurde kraan (en monteurs) moeten dan wel hun plekkie kunnen bereiken.
Voorlopig is er genoeg parkeerplaats in en rondom WC Oost, groot verpleeghuis Innersdijk met medewerkers en bezoekers is immers weg, de meeste winkeliers en voorzieningen zijn vertrokken en de bejaarden en huurders van sociale flatwoningen hebben meestal ook geen auto. Kijk ook naar de overzijde, de kinderopvang heeft probleemloos parkeervakken mogen veranderen in buitenspeelplek voor de kinderen. Misschien een suggestie om meer overbodige parkeervakken in deze omgeving te veranderen in wel nuttige bestemmingen? Buitenfitness apparatuur en andere sociale dingetjes?

Anoniem zei

Zal het niet om 6 parkeerplaatsen gaan? Zie de pijltjes!