woensdag 6 januari 2016

NAAR DE KAPPER (En hulde aan autobedrijf Visser!!)

Kapsters van salon Gerrie de Boer op Winkelplein Beijum West hadden een rustige werkdag

"Het is erg rustig in de zaak, maar de mensen die deze dagen niet geknipt kunnen worden omdat het zo glad is, komen binnenkort wel." 

Een wintersport-toerist in Beijum....klik groter....
Het was een werkloos dagje voor de blogger. Hij zou een late dienst( van 15.00 tot 22.30 uur) in de buurt van Rolde draaien. Maar Code Rood weerhield hem ervan. En de doorgaans zo trouwe Golf van hem stond ook nog eens bewusteloos voor z'n huis. De motor gaf geen kik tijdens het opstarten.
Daar eerst even op voortbordurend, komt me die dokter Koos Visser omstreeks 13.00 uur de woonheerd van de blogger inglijden. Hulp aan huis, autobedrijf Visser op z'n best. Wat een service.

Zie foto's rechts en beneden. Nee, de Golf wilde vandaag niet starten. Maar wat kan een als een op wintersport lijkende 'toerist' en eigenaar van een gerenommeerde (in Beijum woonachtige) garagehouder (foto rechts) daar aan doen? Niks. "Als einde morgenmiddag de dooi is ingetreden, dan laat ik de auto even naar de garage brengen."

De auto rijdt altijd als een tiet. De achterdochtige Zuidoost Groninger blogger vertrouwd er helemaal op, overmorgen rijdt het kreng weer.

Terug naar kapsalon Gerrie de Boer. "Ik heb een kapster naar huis gestuurd, het wat te rustig." Na een prima knipbeurt (en wat voelt dat nadien koud met een kort geknipt hoofd): "Gisteren en vandaag kwamen er geen zestig- en zeventiger-plussers om zich te laten knippen, maar die verwacht ik binnenkort."

De bewusteloze Golf ligt op de operatiekamer van Dokter Koos Visser

1 opmerking:

Goede klant aljaren zei

Visser is top!