maandag 4 januari 2016

WINTERS OP WINKELPLEIN BEIJUM WEST


Zo te zien is Winkelplein West vandaag van sneeuw ontdaan of is er gestrooid. Zie foto, vanmiddag tegen 15.00 uur vanaf het balkon een gastvrije bewoner die woonachtig is aan de Atensheerd gemaakt.

Het plein lag er sneeuwvrijer bij dan de bovenste balustrade van het flatgebouw,zie foto links. Het moet toch een kleine moeite zijn om daar even wat zout te strooien, elke bewoner een paar meter en het is begaanbaar.

Op de Grote Markt in de stad hangt een webcam, via internet kun je zien wat er loos is, hoeveel mensen er lopen en of er markt is. Zoiets zou op Winkelplein West ook goed kunnen, een vast spionnetje hoog aan de muur en thuis kunnen kijken wat er allemaal gebeurt.

De blogger speelde vanmiddag een paar minuten voor webcam, hij maakte onderstaande video en zette winterse muziek bij de beelden. Kijk en luister desgewenst even mee (in het voorjaar een keer een video van een koopochtend vanaf dezelfde plek genomen...).

(Het is niet alleen glad buiten het winkelcentrum, ook binnen in de promenade kan het spekglad zijn. Zie afbeelding recht....)

Geen opmerkingen: