zondag 17 januari 2016

NOG EVEN DE NIEUWJAARS-SCOUTINGKAMP DE VOERMAN


De scouts van de Voerman zijn vanmiddag weer huiswaarts gekeerd na een weekendje nieuwjaarskamp te Appelscha, Zie ook het bericht van gisteren.

Sabine van der Kolk stuurde nog een paar foto's en ze schreef erbij:

Gisteravond (vrijdag, JF) rond 19.00 uur zijn de leden van de Voerman gearriveerd op kampeerboerderij Wouda te Appelscha. Hier bleek (wat de leiding al wist, maar de leden nog niet durfde te vertellen) dat het niet goed gaat met de Voerman. Er zijn een aantal slechteriken en die hebben al het geld van de Voerman gestolen. 
Dit weekend staat in het teken van het verbeteren, vermeerderen en verscherpen van onze superkrachten, om de slechteriken te pakken te krijgen.
De welpen (jeugdleden van t/m 11 jaar) zijn gisteravond tijdens een wandeling op zoek gegaan naar aanwijzingen. Tijdens het wandelen werden we nog door de politie gebeld, die hebben de slechteriken ook gezien, en zij willen graag onze hulp inroepen.
De scouts (jeugdleden van 11 t/m 15 jaar) hebben toen hun inzicht getest met het spel 'weerwolven van wakkerdam' en de explorers (15 t/m 18 jaar) zijn 20 km van de kampeerboerderij gedropt om te kijken of daar iets te vinden was.
Vandaag (zaterdag) hebben de explorers hun uithoudingsvermogen getest door een nieuwjaarsduik te nemen in het nabijgelegen meer. De scouts hebben een eind gelopen (hike) en de welpen hebben in de vorm van een 6-kamp de verschillende vaardigheden van een superheld verbeterd.
Vanavond gaan we kijken of we met de hele groep iets te zien kunnen krijgen van de slechteriken!
Onderstaande foto is vanmiddag gemaakt. Er staat bij: Nog even uitrazen voordat ze worden opgehaald.

Geen opmerkingen: