dinsdag 26 januari 2016

KAT EN HOND VERLANGEN SAMEN


Ze zaten langdurig naar buiten te kijken. De blogger stond er met verstand naar te kijken voordat hij een foto maakte. Het zag er zo vreedzaam uit. Helemaal geen water en vuur-stemming. Of kat en hond.

Eerst de hond, zal het dezelfde exemplaar zijn die ruim drie jaar geleden door de Beijumblogger werd gespot en gefotografeerd? Zie nog eens hier. Het lijkt er wel op, de locatie is nagenoeg dezelfde, een bovenwoning in de Nijensteinheerd. Heeft de hond een vriendje of vriendinnetje gekregen? Zie de poes of kat rechtsonder achter het raam zitten.

Zo te zien hadden beide huisdieren veel zin om naar buiten te gaan. Gezellig, een soortgenoot van het andere geslacht tegen komen. Spelen en plezier hebben.

Twee huisdieren achter de ramen in Beijum. Het kan zomaar. Kat en hond hoeft geen garantie te zijn voor oorlog. De beestjes komen eerder als vriendjes over dan als vijanden.
Update 12:02 uur; omwonende reageert: Deze mooie dame is niet dezelfde van 3 jaar geleden...dat was 1 portiek terug.Deze dame heet Dayla en het poezebeestje heet Bitchy ...2 lieverds

Geen opmerkingen: