vrijdag 29 januari 2016

TWEE JOCHIES, EEN HONDJE EN EEN AMBULANCEBROEDER

Wat zal hier aan de hand zijn? Dacht de blogger toen hij om kwart over drie vanmiddag met de auto via kruispunt Beijum Zuid de wijk in wilde rijden. Een ambulance aan de kant, een gehurkte ambulancebroeder en twee jongetjes met een hondje aan de lijn.

Tijd om te stoppen had ondergetekende niet. Er was geen ongeluk gebeurd, maar zou iemand naar 112 hebben gebeld omdat de jongetjes zo alleen langs het Heerdenpad liepen?
Wie zal het zeggen. In de categorie 'het verhaal komt misschien na de foto' dingt deze foto mee naar het achterliggende verhaal.
Wie weet meer? Beijumnieuws@ziggo.nl
EIND GOED AL GOED
Lezeres Mirjam mailde, en update 19:03 uur:

Het antwoord op de vraag wat er aan de hand is...
Mijn dochter ging onze hond uitlaten en kwam haar buurjongen tegen, normaliter mag ze het rondje langs het fietspad maken al was dat nu niet zo n verstandige keuze aangezien haar buurjongen van 3, die overigens heel gehoorzaam is, ook mee liep.
Op hetzelfde moment rijdt er een ambulance met twee broeders zonder melding langs die deze twee kindjes zien lopen. Op de foto is te zien dat ze de kinderen aanspreken en vragen wat ze aan het doen zijn.
Mijn dochter is met haar 6,5 jr oud vrij klein dus dat de ambulancebroeders zich afvroegen hoe het zat was prima! Na een telefoontje van een buurvrouw die het zag gebeuren heb ik mijn dochter en buurjongen opgehaald. Ambulancebroeders blij, ik blij!

(JF, pardon, het waren dus een jongetje en een meisje. Was vanuit de auto niet te zien)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo ontzettend lief en en geft een veilig gevoel

Anoniem zei

Dit onroerd me, Johan wat een klasse kijk van jou op alles wat zich in en rond Beijum afspeelt, geweldig hoe jij Beijum en alles erop en eran volgt.

Unknown zei

Dank voor jullie oplettendheid ambulancebroeder en Johan. Fijn weekend. Gr de vader van het meisje en buurman van het jongetje