vrijdag 22 januari 2016

ZIN OM DE TUIN ZOMERKLAAR TE MAKEN


Het is mooi als je een tuin tot je beschikking hebt, en veel Beijumers hebben er een, ondergetekende incluis, zie foto, maar je hebt er momenteel zo weinig aan.

Ja, je kunt je afgedankte kerstboom er tijdelijk stallen, zie rechts op de foto, maar daarmee houdt het qua functionaliteit wel op.
Net als veel Beijumers houdt de bergruimte bij de blogger niet over, de schuurtjes zijn relatief klein in de wijk, anders had hij de dikke tuinstoelen wel binnen laten overwinteren. In februari maart zal blijken of ze ongeschonden door de winter zijn gekomen en nog een seizoen mee kunnen ja of nee.

Het is hartje winter, en het verlangen naar mooi voorjaarsweer is groeiende. Zin om weer in de tuin te kunnen zitten, al of niet met iets te drinken erbij. Of lekker met de laptop in de aanslag, zodat weer menig blogbericht vanuit de buitenlucht geschreven kan worden. Eventueel met een knapperend vuurkorf-vuurtje erbij aan (daar kan de kerstboom dan mooi in).

Geduld is en blijft een schone zaak. Over vijf weken begint maart en dan is de meteorologische winter voorbij (al zegt dat weer niks, ondergetekende herinnert zich winterse buiten tot half april).

Geen opmerkingen: