dinsdag 26 januari 2016

POTJES EN WAXINELICHTJES VOOR SAMENLOOP VOOR HOOP GEVRAAGD


Langs het 24 uurs loopparcours dat op 11 juni door het Groene Hart van Beijum zal worden aangelegd zullen honderden potjes met brandende waxinelichtjes erin worden geplaatst. Dit om de nachtelijke lopers bij te schijnen en bij te staan. Samenloop voor Hoop Beijum wordt hét wijkspektakel van het jaar in 2016. En de voorbereidingen zijn in volle gang.

Eerst even, kom donderdagavond vooral naar de kick-off van het spektakel. Zie nog eens deze aankondiging. Heeft de blogger het over een spektakel? Dat klinkt zo feestelijk, terwijl het doel van Samenloop voor Hoop Beijum natuurlijk een ernstige is. Maar waarom zouden een ernstig doel, kankerbestrijding, en een wijk-happening niet samen kunnen gaan? Het weekend van 11 en 12 juni kon wel eens eens feest worden. Het feest der saamhorigheid in Beijum waarin iedereen pal staat voor dat ene doel.

Hopelijk blijft het het hele weekend droog, dat zou wel zo prettig zijn voor de honderden potjes met lichtjes erin. Over potjes gesproken, zouden Beijumers hun voorraad bij het Trefpunt in willen leveren?

De blogger kreeg de rechter afbeelding opgestuurd, graag dit soort formaat potjes. Jampotjes of pindakaaspotjes zijn te klein, graag een slag groter. ze hoeven er niet allemaal zo chique uit te zien als het exemplaar dat op de foto is te zien. Bij de drie supermarkten in de wijk heb je bijvoorbeeld potten met bonen er in. Die zijn erg geschikt qua afmeting en hoogte. Een der organisatoren: "We hebben veel potten nodig en waxinelichtjes zijn zeker welkom. We maken een soort muur van boomstronken waar de potten op komen te staan. Graag zaterdag tussen 11 en 13 uur inleveren bij de scouting in het Trefpunt."

Alle beetjes helpen om Samenloop voor Hoop 2016 te Beijum tot een succes te maken. Wie donderdagavond van plan is om naar de kick-off in het Trefpunt te komen, neem vooral je lege flessen mee. Een jongedame, Naomi genaamd, neemt ze graag in ontvangst voor statiegeld.

Helpen‬ jullie Naomi ook mee? Topper! Kom je op de Kick-off donderdag? Neem ze vooral mee!
Vanaf heden bestaat de mogelijkheid om een donatie te doen voor onze Samenloop!
Donaties zijn welkom op:
NL76 RABO 0307 8690 24
t.n.v. Samenloop voor Hoop Groningen

Geen opmerkingen: