zondag 3 januari 2016

SPORTERS DIJKMANSPORT NAMEN EEN NIEUWJAARSDUIK



Een 35 tal bikkels vertrok aan het begin van de middag van het aan de Melisseweg te Ulgersmaborg gelegen DijkmanSport naar het nabij gelegen Zilvermeer (Kardingerplas) om daar een frisse nieuwjaarsduik te nemen. 

Ondergetekende kwam te laat aan om een en ander vast te kunnen leggen, maar gelukkig was Lijn6.com er wel om foto's te maken.
De bovenste en linker foto zijn van deze Beijumer internetcourant gehaald, zie voor meer prachtige foto's hier.hier

Het vroor dan wel niet, maar de gevoelstemperatuur in het Kardingerpark mag je gerust stervenskoud noemen.

Wat zal de warme erwtensoep na de duik goed gesmaakt hebben. De dappere duikers waren al weer onderweg naar DijkmanSport toen ondergetekende de rechter foto maakte.

De sportieve mensen waren vandaag beduidend flinker dan onze gevleugelde vrienden. Die bleven maar op de 'duikplank' van de Kardingerplas zitten, te schijterig om ook een nieuwjaarsduik te nemen.
BEN JIJ ERBIJ...? Zondag 3 januari 2016 is er een "Dijkmansport" nieuwjaarsduik. We luiden het nieuwe jaar in door met z'n allen het Zilvermeer in duiken. 
Buiten het feit dat deze duik gezond is (mits je een goede gezondheid hebt), is het natuurlijk ook erg gezellig. Aansluitend drinken we in het sportcentrum een kop warme erwtensoep om de interne mens weer op te warmen. Lees hier.

Geen opmerkingen: