woensdag 6 januari 2016

SCHOLEN WEDEROM GESLOTEN IVM IJZEL (2e ijzeldag)


Er ging iets niet goed met het programmeren van onderstaand bericht dat gisteravond binnenkwam. Het was de bedoeling dat dit tegen acht uur online zou gaan. Bij deze een bericht dat dinsdagavond via de directrice van de Dom Helder Camaraschool binnenkwam:

Ook woensdag zijn de Heerdstee, Dom Helder Camaraschool, Beijumkorf en Expeditie gesloten.

Update 10:05 uur, de Calvijnschool is vandaag ook gesloten. En het goede nieuws is, de fietspaden zijn  begaanbaar:
 Fietspaden in beijum nu ook redelijk begaanbaar .... Zijn nu gestrooid en ijs weggeschoven .

Update 10:50 uur, laat de kerstbomen nog maar even binnen. Normaal gesproken liggen de kerst-afdankertjes deze dagen langs de kant van de weg om opgehaald te worden. De gemeente Groningen meldde net dat de bomen volgende week pas worden opgehaald.

Update 12:18 uur, beter niet meer met de bus gaan...Qbuzz GD @QbuzzGD We kunnen niet garanderen dat we de hele dag door kunnen rijden. Advies: start geen nieuwe reis of ga indien mogelijk naar huis. 12:11 PM
Update 12:49 uur, Beijumers balen meer en meer om de spekgladde heerden die hun bewegingsvrijheid inperken. Lastig voor ouden van dagen om boodschappen te doen...



1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Het is sinds enkele minuten "code rood" voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Onze provincie is nu ook rood qua weeralarm. Drenthe en Friesland staan vandaag al langer op "code rood".

Zie:

http://nos.nl/liveblog/2078895-code-rood-in-groningen-friesland-en-drenthe.html