zaterdag 11 juni 2016

BEIJUM IS KLAAR VOOR SLVH....(aftrap 15.00 uur)


 De podia zijn zo goed als opgebouwd, mensen nemen plaats bij hun kraampjes waarop informatie ligt over de organisatie waar ze aan verbonden zijn, de vrijwilligerstent staat en de Kanjers zitten aan de koffie. SLVH Groningen Beijum gaat over een uur van start.

Foto boven, het hoofdpodium staat klaar en de geluidsinstallatie wordt getest. Maar dan het vijftal dames die we rechts op nog steeds de bovenste afbeelding zien. De twee dames links zijn de toiletdames, ze houden de (toeloop naar) toiletten die langs de wandelroute staan in de gaten. Wie zien we tweede van rechts? Met moeder, team Naomi. De dame in het midden heeft een shiatsu-massagepraktijk in Vinkhuizen, de SLVH is niet alleen een wijk- maar ook een stadsbijeenkomst.


Foto links, een jongedame deponeert waxinelichtjes in de glazen potten die langs de wandelroute staan opgesteld. Veel lichtjes werden omgekeerd in de pot gedaan...., het druppelde een beetje, je wil toch niet dat de nattigheid gaat domineren en de lichtjes vannacht niet gaan branden?

Foto rechts, een deel van de crew. Met voor de gelegenheid in SLVH-tenue gehuld hondje.

Foto beneden, mensen die kanker hebben overwonnen worden kanjers genoemd. Josje Hamel van het Hamelhuys zit met een twintigtal kanjers in de tent aan de koffie, te wachten op wat komen gaat. Zo te zien zit de stemming er goed in.

Foto's zijn tegen half twee vanmiddag gemaakt. Zoals gezegd, het druppelde een beetje. Houdt de SLVH het droog?

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Zo te zien vindt het SLvH-festival plaats in het Groene Hart van Beijum. In de buurt van het voormalige Innersdijk.

Maar staat deze locatie aangegeven op de website van SLvH Groningen?