zaterdag 11 juni 2016

EINDELIJK, HET IS ZOVER (SamenLoop voor Hoop Beijum) Na alle aankondigingen, vergaderingen, kick-offs, persberichten en Facebook-posts is het dan eindelijk zover. Vanmiddag om 15 uur gaat SamenLoop voor Hoop van start.

Het festivalterrein (mag je de SamenLoop ook een feestje noemen, of moet de ernst perse domineren?) ligt er klaar voor nadat gisteren enkele tientallen vrijwilligers er mee bezig zijn geweest.

Foto's zijn gisteravond tegen zonsondergang door Ricardo Mulder gemaakt.

Boven en rechts zien we het festival-terrein. Links, er zijn wc's, er is een EHBO-post, catering. Waar is het hoofdpodium?

Iemand heeft een geïmproviseerde richtingaanwijsbord in het Groene Hart neergezet.

Er kan eigenlijk niet zoveel mis gaan. Na de ellenlange voorbereiding zullen de organisatoren, lopers en vrijwilligers blij zijn dat het eindelijk zover is.

Beijumnieuws zal trachten er zoveel mogelijk bij te zijn. Maar zeker geen 24 uur achterelkaar, zoals sommige vrijwilligers en begeleiders wel van plan zijn.

Stem voor foto's, filmpjes, reportages of updates af op Beijumnieuws, Lijn6 of de Facebookpagina van SamenLoop voor Hoop. Live naar het parcours gaan kan natuurlijk ook.


Geen opmerkingen: