maandag 13 juni 2016

MAANDAGOCHTEND (277)


Het was mooi, en de blogger schrijft  de woorden SamenLoop voor Hoop de komende weken niet meer. Even helemaal niet. Overdaad schaadt. Maar mensen kinderen, wat een weekend was het in Beijum.

En wat een mazzelkonten, amper een uur nadat de gistermiddag afgelopen ...., hoe heet het ook nog maar?, was beëindigd begon het te hozen.

Bovenstaande afbeelding is gisteravond tegen kwart over acht gemaakt. Daar liepen ze. En daar was het festival. Opruimen.

Foto links, ook gistermiddag. Er schijnt illegaal gekampeerd te zijn op het terrein van het Trefpunt door een stelletje samenlopers. (wijkagenten, waar waren jullie?). We zien een hoop verpakte rommel en een geluidsinstallatie. Wat zal daar toch allemaal gebeurd zijn?

Foto rechts, organisatoren van de' hoe heet dat ook nog maar' gaven de Beijumblogger begin gisteravond een krat appels mee. Die doet niet aan omkoperij en geeft de appels weer door en weg.

Back to normal. Niks liever dan een gewoon, saai en doorsnee  Beijum.'

Nou ja, een beetje gekte is altijd welkom. Never a dull moment in de grootste wijk van Groningen. Dat dan ook wel weer.

De blogger is nog een beetje duizelig van alle door enthousiastelingen afgelopen weekend gelopen Hoop-rondjes. De blogger is helemaal toe aan een EensaamLoop. Eventueel zonder hoop.

EenSaamLoop voor WanHoop. Zo, even afreageren van de gekte.

Een prettige gewone samenloop-loze week toegewenst.

Geen opmerkingen: