zondag 26 juni 2016

CAFETARIA HET KOOITJE BESTAAT VIER JAAR


Twee opblaasdingen met spelende kinderen erin, een snackwagen waar je voor een prikkie lekker snacks kunt kopen, een rij motoren en stoer geklede motorrijders die iets voor kinderen doen.

Het raadsel van de parkeerborden bij de sporthal en voetbalkooi in Beijum Oost, zie voorgaand bericht, werd zoals altijd opgelost door bijdragen van lezers.
Van verschillende kanten: "Het kooitje bestaat vier jaar en daarom wordt er een feestje gehouden."
Vier jaar alweer, waar blijft de tijd. Zie nog eens dit bericht uit 2012.

Wat een aardige geste, de snacks gaan vandaag voor maar 1 euro over de toonbank (weest erbij, nog tot 17.00 uur!).

De blogger was even in de war, kwamen er nou allemaal motorrijders wat eten die van de TT terugkwamen? Nee, bleek al gauw. De ruige bolsters met blanke pit waren en zijn aanwezig om zich voor kinderen in nood in te zetten. Zie de onderste afbeelding waarop hun motto staat: No child should live in fear.


De heren (en dames!) van Oxalis Deppei 4 kids waren aanwezig. Wie?
Wij zijn een aantal vrienden met liefde voor motoren en trikes. En -nog belangrijker- een zwak hebben voor kinderen die beschadigd zijn door ziekte, misbruik of mishandeling en hulp nodig hebben. Oxalis Deppei betekent klavertjevier en wordt sinds de Middeleeuwen bewchouwd als geluksbrenger. En dat willen we weer een beetje terugbrengen in het leven van kinderen. Zie ook http://www.oxalisdeppei4kids.nl/index.html

Nog zit om goedkoop te snacken? Ga naar het Kooitje....

Geen opmerkingen: