maandag 6 juni 2016

NOG VIJF DAGEN TOT SAMENLOOP VOOR HOOP BEIJUM"Ranomi is een vriendin van mij. Ik heb gewoon gevraagd of we haar badpak voor SamenLoop voor Hoop mochten veilen."
Alles wordt uit de kast gehaald om SamenLoop voor Hoop Beijum (11 en 12 juni) tot een succes te maken. En alle beetjes helpen. Er is zelfs een SLVH-veiling.

Zie flyer boven, met in het midden de Groningse topzwemster Ranomi Kromowidjodjo.


Sabine van der Kolk, vertel, hoe staat het met de veiling? 

"De veiling begint lekker te lopen. Het zijn allemaal kavels van mensen die de SamenLoop een warm hart toewensen. Zo hebben we het gesigneerde badpak van Ranomi Kromowidjojo, een t-shirt en een bal van Donar en een website + jaar hosting bij Informio. Daarnaast hebben we ook nog kavels van bijvoorbeeld een verhalenvertelster nagelstudio en eigenlijk nog veel meer.


Het is erg mooi om te zien dat de veiling steeds beter gaat lopen en dat we zo een mooie bijdrage kunnen leveren aan Gronings onderzoek naar hersenkanker bij kinderen.
De veiling loopt tot en met zaterdag 11 juni 24.00 uur. De dag erna (zondag) zijn de gewonnen kavels op te halen bij de kraam van team de Voerman.
Mochten en er nog meer biedingen uit het land komen, dan kunnen de stukken natuurlijk worden opgestuurd."


Een badbak van Ranomi, wat een klapstuk. Hoe kom je daar aan?

"Ranomi is een vriendin van mij, ik heb 't haar destijds dus gewoon gevraagd. Ze was direct enthousiast en wilde graag helpen. Het bod staat nu op maar liefst €350,00!

Op hoeveel staat de totale teller tot nu toe?

Ik heb net uitgerekend dat we met de veiling de €1000,00 zijn gepasseerd. Dat is geweldig!"

Er wordt meer geveild. Wat te denken van een paar klompen die aan een bekende wijkblogger hebben toebehoord? 

Kees Huizenga deed daarvoor het hoogste bod. Waarom?

"Omdat het de klompen van de tierelier van Beijum zijn. Op deze ludieke manier kan ik iets geven aan het KWF. Het is prettig om deze klompen in eigendom te krijgen, omdat ze van een oud Knoalster en mede Knoalster zijn. De klompen van Beijumnieuws zijn kloeke welzijnswerkers voor Beijum (geweest). “Wij Beijum” op zijn smalst met een groot welzijnsbereik! Dit is een doordenkertje...Misschien ga ik planten in deze klompen doen. Kunnen ze tevens dienen als vogelnestjes? De klompen van Beijumnieuws  vergelijk ik met de hoefijzers van de hard werkende paarden op de zware klei van Beijum."

Ondergetekende kan zo weer in een paar nieuwe houten klompen stappen (vooral erg handig als het Kardingepark erg sompig is...). Met dank aan Bert Shoetime. Zie foto. Zo draagt deze middenstander z'n steentje bij aan SamenLoop voor Hoop.  

Maar mensen een badpak van een Groningse Olympische kampioen....Ranomi Kromowidjodjo...! Bieden kan de hele week nog!!

Geen opmerkingen: