dinsdag 21 juni 2016

N. IS TERECHT (en in goede gezondheid)


"Alsjeblieft, verwijder in elk geval de foto."

De bijna afgelopen week stond in het teken van N. Ze was opeens spoorloos. Schrik. Angst. Hier stond een bericht waarin stond aangegeven dat ze-gelukkig- terecht was.
Beijumer Rob beschreef met gevoel van betrokkenheid en integriteit zijn relaas over haar ontmoeting met haar op station Groningen.

Daarna kwamen er anonieme reacties binnen. Of het bericht misschien verwijderd kon worden ivm de privacy?
De blogger tolereert mijnheer of mevrouw Anoniem. Maar hij houdt van de korte klap. Hij belde tegen 21 uur vanavond bij het huis waar N. woont aan. Er werd open gedaan. Stelt u het op prijs als ik het bericht over N. verwijder?
"Dat zou erg gewaardeerd worden. We gaan alle media benaderen om in elk geval de foto van N. te verwijderen."

N. is sinds gisteravond terecht.

7 opmerkingen:

DDD zei

Heel blij dat ze weer terug is.

Voor Johan: Man wat is dit bericht een chaos op de PC. Kleine letters, grote blauwe letters. Groot en klein door elkaar, kleuren door elkaar. Het is niet (lekker) leesbaar. En dit zie ik vaker.

Johan Fehrmann zei

DDD heeft helemaal gelijk, ondergetekende worstelt de laatste tijd met de opmaak op Blogger.com, die vreemd genoeg z'n eigen gang gaat. Ik zal onderzoeken wat daar tegen te doen is, het bericht over Ring Groningen van vanmiddag wilde bijvoorbeeld absoluut niet naar blauwe letters....irritant, Dank DDD!

DDD zei

Dank dat je er even mee bezig gaat. Succes.

Anoniem zei

De vraag is : " Waarom liep Naomi weg ? "

Johan Fehrmann zei

Er wordt door een Anoniem gevraagd om het bericht te verwijderen.
Het bericht staat met foto en al op meerdere landelijke en regionale sites.
Via een anonieme reactie oproepen om het bericht te verwijderen gaat niet.
Maar als nabije familie van Naomi hier per e-mail om verzoekt, graag met adres erbij en tel.nr.,dan zal ik dit respecteren. Bedenk wel dat het bericht met foto tot op Linda.nl staat, Tv-Noord, Dagblad, etc.

Anoniem zei

Waarom willen we allemaal weten wat er gebeurd is? Het meisje is 12 jaar en is weer terecht. Dat is waar het om gaat, wij hebben er niks meer bij nodig. Zo ook dit verhaal!

Johan Fehrmann zei

Er komt een anonieme reactie binnen van iemand die vindt dat Rob het verhaal uit de duim zuigt, en dat de familie hierover ontstemd zou zijn. Ik weet wie de reactie heeft ingestuurd (wordt niet gepubliceerd, er wordt hier niet over de ruggen van het meisje en haar ouders stiekem gereageerd) en zeg nogmaals: Herhaalde opmerking, mocht de familie willen dat de berichtgeving over het verdwijnen, en gelukkig hervinden,van Naomi wordt verwijderd, mail dan even. Beijumnieuws@ziggo.nl