dinsdag 21 juni 2016

ZOMERWERKZAAMHEDEN ROND DE RING OM STAD


Er wordt nog steeds gewerkt aan de vervolmaking en verfraaiing van de ringwegen om Stad. Foto's zijn eergisteren gemaakt, niet alleen de ringweg is belangrijk, ook het groen eromheen krijgt aandacht.

Dat zijn de kleine werkzaamheden. Via RingGroningen staan hieronder de zomerwerkzaamheden die voor Beijum en de oostelijke ringweg van belang zijn. Open de link om alle werkzaamheden rond Stad  te kunnen lezen.


Van 20 juni tot 27 augustus krijgen de ringwegen in Groningen - het traject vanaf het knooppunt Driebond  tot aan het knooppunt Reitdiep een nieuwe (stille) asfaltdeklaag, nieuwe belijning, nieuwe bebording en vervanging van geluidsschermen (Ring Noord). Weggebruikers dienen dan rekening te houden met hinder.

Pas uw snelheid aan!
Voor de weggebruiker betekent deze periode een wirwar van vermindering van rijstroken en in enkele gevallen ook omleidingen. Wees dus alert en pas uw snelheid aan!
Van 29 juli tot 5 augustus: aanbrengen nieuw asfalt op de Noordelijke Ringweg (gedeelte Bedumerweg - Oostelijke Ringweg). Doorgaand verkeer blijft mogelijk met beperking van rijstroken. Af en toe zijn op- en/of afritten afgesloten.

Verbindingslus Oostelijke Ringweg naar Noordelijke Ringweg en de Noordelijke Ringweg vanaf de aansluiting Eemshavenweg/Ring Oost richting centrum zijn in het weekend van 3/4 augustus afgesloten.
Verbindingslus Noordelijke Ringweg naar Oostelijke Ringweg is in het weekend van 5/6 augustus afgesloten.

In het weekend van 6/8 augustus is de afrit Eemshavenweg naar de Oostelijke Ringweg afgesloten.
Dit geldt ook voor het weekend van 12/14 augustus en de periode van 17/19 augustus.

Van 14 tot 26 augustus: aanbrengen van nieuw asfalt op de Oostelijke Ringweg.
Doorgaand verkeer blijft mogelijk met vermindering van rijstroken. Op- en/of afritten zijn dan afwisselend afgesloten.

Geen opmerkingen: