woensdag 15 juni 2016

WOONT ER EEN DIERENHATER IN OF VLAKBIJ DE JENSEMAHEERD?


De afgelopen weken zijn  naar vlees ruikende sponzen in de aan de Jensemaheerd grenzende Beijumerbos aangetroffen.


Het kan maar een doel hebben gehad, honden hadden zich er aan te goed moeten doen, waarschijnlijk met als doel ze te laten stikken.


Lezeres Britte mailde de linker foto. Klik groter. We zien een zogenaamd lekker hapje voor een hond. Britte schreef bij de afbeelding:


De laatste weken zijn er bij ons in de heerd veel berichten van hondeneigenaren die gebakken sponzen treffen in het natuurgebied.


Dat geeft vast onrust onder hondeneigenaren.


Ja, afgelopen weekend zouden er drie sponzen gevonden zijn. Op drie juni at de hond van de achterburen een spons.


Hebben meer hondenbezitters of ├╝berhaupt Beijumers ervaring met als vlees neergelegde sponzen?


Beijumnieuws@ziggo.nl


Update 18.58 uur, de trend dat er meer via Facebook Beijumnieuws wordt gereageerd dan via weblog Beijumnieuws zet zich onverminderd door. Dat is geen enkel probleem, het scheelt de blogger tijd om te modereren.
Dat de betrokkenheid bij dit bericht groot is bewijst het feit dat het momenteel via Facebook 35 (!) is gedeeld. Bericht wordt zeer goed gelezen. Zie ook de reacties via het Facebook-logo links of direct via https://www.facebook.com/beijum.nieuws

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat voor idioot is dat ..
OPSLUITEN ..

Anoniem zei

Heel erg goed bezig, al 46 x gedeeld en ik ben er een van. Zet hem op Beijumnieuwsmijnheer.

Anoniem zei

Bepaalde bewoners grenzend aan het Bentismaheerdparkje zijn vermoedelijk ook hondenhaters. Sinds jaar en dag worden daar verkeersborden voor loslopende honden uit de grond getrokken, verbogen, bekrast, in de sloot geworpen, enz en schildjes op paaltjes voor hetzelfde doel besmeurd en/of overgeverfd. Echt misselijk makend.