dinsdag 21 juni 2016

HET WAS EEN TREURIGE HERFSTDAG

Het was gisteren een in dubbel opzicht treurige dag. De hele dag viel de regen met bakken uit de hemel, het hield maar niet op. Maar dat is het weer, niks is betrekkelijker. Dat een twaalf jarig meisje vermist wordt is meer dan droevig, daar valt een herfstdag in de zomer bij in het niet.

Na een werkdag in Drenthe reed ondergetekende gisteravond tegen kwart over tien Beijum weer binnen. Het was nog licht, geen wonder, het zijn de langste dagen van het jaar qua daglicht.

Niet te geloven, het was opgehouden met regen. Wat lag daar nou in de berm ter hoogte van de Appelhof, de boomgaard ter hoogte van de in- en uitgang bij Beijum Zuid? Even auto stilzetten op de alarmlichten en een foto maken.

Gelukkig, het was maar een stuk gewaaide paraplu. Zie afbeelding. Je kunt je van alles in het hoofd halen als je je hoofd vol hebt over het twaalf jarig meisje. Via via weet de blogger dat er kinderen zijn die haar kennen, weten op welke basisschool ze in Beijum heeft gezeten, dat er mensen zijn die de moeder kennen....het maakt de betrokkenheid van redelijk wat Beijumers (onder meer via Facebook) bij dit beangstigende nieuws groot.

Hopelijk wordt Naomi gevonden. Graag levend en in goede gezondheid. Tegen 0.20 uur kwam het bericht binnen dat de fiets van het meisje op het hoofdstation van Groningen is aangetroffen. Drie keer via Twitter:

Geen opmerkingen: