dinsdag 7 juni 2016

NOG VIER DAGEN TOT SAMENLOOP VOOR HOOP BEIJUM

Naomi is erg actief voor SamenLoop voor Hoop Groningen-Beijum
"De kogel is door de kerk. Mattias Gijsbertsen, zal aanwezig zijn tijdens de opening van de SamenLoop voor Hoop Groningen op 11 juni."
SamenLoop voor Hoop Groningen Beijum komt nu wel erg dichtbij. Is het huidige mooie weer tot en met het weekend vast te houden?
Ricardo Mulder, pr man van SLVH, ik heb vernomen dat een jonge meid van negen jaar zeer actief is voor SamenLoop voor Hoop.
"Ja, dat is Naomi van Team Naomi voor de SamenLoop. De jongste teamcaptain heeft diverse actie ondernomen om geld in te zamelen voor de SamenLoop!"

Naomi, waar hebben we die naam meer gehoord of gelezen? Jawel, ze is al langer actief binnen SLVH-Beijum. Begin dit jaar verzamelde ze statiegeldflessen voor het goede doel. Zie nog eens de foto rechtsboven bij dit bericht.

Ricardo, nog meer te melden? "Jazeker, het Trefpunt mag ook nog wel extra in het zonnetje gezet worden. De organisatie heeft veel te danken aan Het Trefpunt, vergaderlocaties die ter beschikking zijn gesteld. e.d. We hadden graag de burgemeester bij de opening willen hebben maar wijkwethouder Mattias Gijsbertsen zal vast zijn best doen om hem te vervangen."

Geen opmerkingen: