zaterdag 4 juni 2016

NOG 7 DAGEN TOT SAMENLOOP VOOR HOOP BEIJUM

Hier gaat het 11 en 12 juni allemaal gebeuren....24 uur non stop rondjes lopen....
Al ruim een jaar lang worden aankondigingen en updates over SamenloopVoorHoop Groningen-Beijum op Beijumnieuws gepubliceerd. Zie bijvoorbeeld nog eens dit bericht uit mei 2015. Van denken, vergaderen, plannen en organiseren gaat het over precies een week richting de concrete realiteit. Beijumnieuws zal tot dan trachten elke dag een 'Nog zoveel dagen tot'..... miniserie neer te zetten. Met updates, nieuwtjes en de latest developments.

Op de linker afbeelding zien we pr-man Ricardo Mulder.

Ricardo, wat is de stand van zaken tot nu toe?  Hoeveel wandelaars hebben zich al aangemeld? 

"Op dit moment hebben wij 17 teams met gemiddeld 20 wandelaars per team. De Kinderloop heeft op dit moment een kleine 50 aanmeldingen. De planning voor de opbouw op vrijdag is helemaal rond en ook beide dagprogramma 's zijn rond. Het gaat een spektakel worden. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind. Twee mooie droge dagen. Veel leuke artiesten. Kraampjes van de teams.... etc. Het gaat den kleine intieme Samenloop worden. Als organisatie zijn we er ons van bewust dat het op te halen bedrag niet in de tonnen gaat lopen."

Hebben jullie nog vrijwilligers nodig? "De organisatie is zo goed als rond, maar vrijwilligers die mee willen werken zijn altijd welkom."

Langs de wandelroute, zie een gedeelte op bovenstaande afbeelding, worden tijdens de donkere nachtelijke uren tientallen kaarsen ontstoken. Maar er komen ook spandoeken te hangen. Wat te denken van het exemplaar dat we op de rechter foto zien? Wijkkrant de Beijumer zal prominent te zien zijn op de route.

De blogger zal zoals gemeld trachten elke dag een bericht over het naderend festijn/evenement online te zetten. Informatie is welkom. Beijumnieuws@ziggo.nl

Geen opmerkingen: