donderdag 2 juni 2016

PLEINTJE KREMERSHEERD WORDT OPGEKNAPT (3)

Twee boompjes en even zoveel zitbankjes. De bewoners van het pleintje rond de Kremersheerd kunnen de rest van het voorjaar en de komende zomermaanden gezamenlijk buiten gaan zitten.

Foto is opgestuurd door Kremersheerd bewoner J. F. Boven.  Het geheel geeft een verschil aan met de situatie zoals die twee weken geleden was, zie nog eens hier

Het maakt nogal een verschil of er wel, zie link, of niet, foto boven, auto's geparkeerd staan..
Er komt nog groen aanplant op de beide stukjes aangeharkte aarde. Wordt vervolgd.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie kattebak

bewoner Kremersheerd zei

Helemaal gelijk! Ik woon op dit pleintje en het is echt een kattenbak, maar wat doe je daaraan? We draaien het negatieve maar even om naar het positieve: inmiddels is er op de driehoek bloemzaad gezaaid dus een beetje bemesting is oké. Er zouden allerlei planten in komen, maar het is nu al laat in het seizoen dus planten redden het dan niet meer. Dit jaar komt er bloemzaad in en in het najaar worden de planten gepoot. We hebben er een lint omheen gespannen omdat kinderen er steeds overheen fietsten. Dan komen de bloemetjes natuurlijk niet snel boven de grond. Voor de kleine tuin heeft de gemeente 72 plantjes geleverd. Nadat we die gepoot hadden bleek het toch wel wat armetierig en hebben we er zelf 16 bloeiende campanulas bij gekocht en gepoot. En er staan twee hortensia's tussen, gedoneerd door iemand op het pleintje.