vrijdag 10 juni 2016

OVER EEN ETMAAL BEGINT SAMENLOOP VOOR HOOP BEIJUM


De oostelijke kop van het Groene Hart van de wijk ligt er meestal stil en verlaten bij. Af en toe zie je er een verdwaalde wandelaar lopen die z'n hond uitlaat. Maar vanaf morgen 15.00 uur zal dat ruim 24 uur achtereen  heel anders zijn. Ruim driehonderd wandelaars zullen er hun rondjes gaan lopen. Hoeveel toeschouwers er langs de wandelroute gaan staan is nog even afwachten.

Vanochtend is begonnen met de opbouw van het wandelparcours.
Op bovenstaande afbeelding zien we vrijwilligers in de weer om wandelpaaltjes te verspreiden en op dezelfde foto zien we links spandoeken tegen het Innersdijkterrein-hek aanhangen. De route loopt overigens niet direct langs het hek en de spandoeken, maar een paar meter verderop naar rechts. Zie afbeelding rechts, een vrijwilligster houdt de route in beeld ter hoogte van het wandelpad.

Foto beneden, kanker en roken is een combinatie die louter in negatieve zin tot de verbeelding spreekt. Dit is een rookvrij evenement. Staat op de blauwe banjer. Een verzoek van de organisatie om ook als toeschouwer niet te roken langs het parcours.

Foto linksboven, een stroomaggregaat is aangekomen.

Foto links beneden, ter hoogte van de Galkemaheerd is vanmiddag een podium opgebouwd.

Waarschijnlijk gaat het evenement hetzelfde weertype krijgen als dat we vandaag hebben. Niet te heet, niet te koud. Droog.

Wordt komend weekend vast en zeker vervolgd.
Update 16.50 uur; de Boerderijum is zondag ook open....en 10% van de dagopbrengst komt ten goede aan de SLVH.....

Geen opmerkingen: