woensdag 15 juni 2016

RAMEN VOORMALIGE PIZZERIA-PAND WERDEN GEWASSEN.....De voormalige pizzeria aan de vijver bij Winkelcentrum Beijum staat al weer ongeveer een jaar leeg. Tot nu toe, voor zover de blogger bekend, heeft zich geen nieuwe gegadigde aangediend om er een zaak te openen.

De leegstand is natuurlijk zonde, niet alleen voor de eigenaar die huur misloopt, maar ook voor de wijk. Want je zou er een mooi bedrijfje kunnen beginnen.

In een nog niet zo heel ver verleden zaten er onafhankelijk van elkaar twee fietsenmakers. Ook was er ooit een outletwinkel gehuisvest.

Zal er zich toch weer een aspirant huurder hebben gemeld? Dacht ondergetekende toen hij maandag de twee afbeeldingen die we zien, klik groter, door lezeres Annet kreeg opgestuurd.

Ze schreef erbij: Ik zag deze 2 mannen die schoon stonden te maken. Ik mocht een foto maken. Dit was rond een uur of 2, ik dacht: misschien leuk voor op de blog. Ze stonden er in elk geval charmant bij in het water. 

Zeker leuk voor de blog, bijdragen/inzendingen van lezers zijn altijd welkom.

Als iemand z'n auto wil verkopen gaat hij die vaak even een wasbeurtje geven.  Wat je wil verkopen moet er representatief en aantrekkelijk uitzien.
Hetzelfde geldt voor een te verhuren object.

De ramen van dit karakteristieke water-pand op Beijum West worden vast niet voor niks gewassen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Als de huur niet zo veel was pffff niet normaal.