maandag 2 september 2013

DE KAMELEON IN DE DHC-SCHOOL

Opening nieuwe peuterspeelzaal SKSG Kameleon

Maandag 2 september opent de nieuwe peuterspeelzaal SKSG Kameleon  aan de Onnemaheerd 2. Peuterspeelzaal Kameleon is gehuisvest in de Dom Helder Camaraschool in Beijum.

De peuterspeelzaal is 3 ochtenden per week open, te weten: maandag-, dinsdag-, en donderdagochtend van 8.30 tot 11.30 uur.

Op Peuterspeelzaal Kameleon kan uw kind spelen met andere peuters in een rijke speel omgeving.  Peuters worden hier gestimuleerd en begeleid door pedagogische medewerkers die veel persoonlijke aandacht geven.
Peuters leren spelen en delen in de groep. Er is veel aandacht voor zingen, voorlezen, bewegen en knutselen. Uw kind zet straks gemakkelijk de stap naar de basisschool en BSO.

Kom gerust een kijkje nemen met uw peuter of bel met onze klantenservice voor meer informatie 050-317 13 90 of via e-mail: kameleon@sksg.nl
(Bron: SKSG.NL)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Is de Kermit peuterspeelzaal in Trefpunt nu verdwenen? En hoe zit het met Pinokkio bij de oude Montessorischool?
Heeft dat allemaal met geld en subsidiestromen te maken?

SKSG Kinderopvang zei

We willen met PSZ Kameleon peuters en hun ouders de mogelijkheid bieden om in de school naar de peuterspeelzaal te gaan. Zo gaan kinderen spelenderwijs al vast een beetje naar school en maken ze als ze 4 zijn gemakkelijker de overstap. Door de harmonisatie van kinderopvang en peuterspeelzaal werk is dit nu mogelijk.
Wilma Glastra SKSG