woensdag 11 september 2013

RONDOM KRUISPUNT BEIJUM ZUID (40)


Langzamerhand worden de contouren van het nieuwe kruispunt bij Beijum Zuid zichtbaar. Zie de bovenste foto, vanaf de noordkant van de stad komende moeten automobilisten die naar de Hunze of Beijum willen vanaf 23 september hier afslaan. Met een wijde boog moet vanaf dan naar de rotonde aan De Hunze-kant worden gereden. Hunzenaren rijden een rondje over deze rotonde(driekwart) om hun wijk in te kunnen rijden. Beijumers moeten een kwart over De Hunze-rotonde, over het viaduct en de rotonde aan Beijum-kant. Op de linker foto is te zien dat aan de afrit naar Beijum, vanaf het zuiden komend, nog wordt gewerkt. Hunzenaren moeten van hieruit een en een kwart rotonde inclusief het viaduct nemen om de woonwijk in te kunnen rijden. Op de rechter foto ziet u een lamp met een soort van kastje er onder. Het staat bij de oprit op het Heerden(fiets)pad. Bekijk desgewenst de video. In eerste instantie stond ondergetekende in de file voor het Kardinge-kruispunt, vervolgens ging het over de busbaan, en vandaar uit werd een kijkje bij de rotondes genomen. De muziek? Een oudje van Bread. Het zwijmelende 'Baby I'm a want you.'


3 opmerkingen:

Anoniem zei

vreemd maar waar de flitspaal staat er ook nog steeds. zou die nog werken.!!

Anoniem zei

Ja die flitspaal daar lach ik al maanden over. Aan de andere kant van het viaduct staattie ook nog. Zal wel te maken hebben met rijkseigendom, dus teveel formulieren om alles bijtijds (binnen een halfjaar :)) te kunnen / mogen verwijderen.

Maar we gaan wellicht een fileprobleem krijgen bij de afslag ring naar Beijumzuid vanaf de oostzijde. Een korte uitvoegstrook die uitkomt op een voorranghebbende busbaan.

Kees K.

Anoniem zei

Files? Of aanrijdingen. Minder attente automobilisten zullen niet opmerken dat er stilstaand verkeer is op de doorgaande weg, wachtend op ruimte op de afslagstrook richting beijum, en bovenop de Beijumer auto/mobilisten knallen. Lekker dom van RWS/provincie.