vrijdag 20 september 2013

"DIT MAAKT ME HELEMAAL BLIJ"


De foto doet in de verte wat denken aan de film waarin Gene Kelly zingt en danst in de regen. Wat een optelsom van vrolijkheid, optimisme en het leven als een feest benaderen. 

Op de foto ziet u stadsdeelsecretaris Irma Zijlstra evenzo vrolijk tussen de fonteintjes op Plein Oost staan. Foto gistermiddag gemaakt. Doelend naar de fonteinen: "Ik word hier zo blij van, het ziet er zo feestelijk uit." Je kunt Irma Zijlstra nooit verwijten dat ze zich niet voor Beijum inzet. "Ik heb er zo mijn best voor gedaan om dit op Plein Oost te realiseren. Niet omdat ik nou zo belangrijk ben, maar het is zo mooi voor Beijum." Haar ogen en houding spraken boekdelen: ze meent het. "Er komen ook nog mooie groene bomen om het plein heen."

Het kost allemaal een centje. De drive om Plein Oost levendiger en gezelliger te maken is aanwezig. Maar ja, mag het ook rendement opleveren? En dat is iets wat ondergetekende de komende maanden kritisch zal blijven volgen. Loopt Plein Oost nog meer leeg? Wordt het dan toch gezelliger? En zo ja, heeft dat met de fonteintjes te maken?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Aankomende winter De ijsbaan.. van Beijum oost?

Anoniem zei

waar woont dit maffe mens, vast niet op Beijum oost!!!!

Anoniem zei

Gelukkig staat het treintje er nog. Dat is veel leuker!

Ada

Anoniem zei

Prachtig triest plaatje. 1 mens blij op de nieuwste topattractie en verder niemand in beeld. Ik hoop, gezien de kleurstelling van de rest, dat het blauwe bomen worden. Die zijn ook heel mooi.

Trouwens, nu is al te zien dat de bestrating rondom het cementvloertje snel aan vervanging toe zal zijn, anders gaat alles met wat vorst kapot.

Kees K.

Anoniem zei

het was een super idee voor de kids ze zomer! die hebben zich prima vermaakt!

Christa. zei

@Anoniem 20/9, 14.31 uur: Malle mensen reageren stiekem, vals en gefrustreerd vanachter hun pc. Lelijkerd.
Deze vrouw deugt. Jij ook?