woensdag 25 september 2013

OVER DE VOLKSWAGEN PASSATOndergetekende heeft geen verstand van auto's. Daar heb je vaklieden voor. Olie controleren is geen probleem. Koelvloeistof bijvullen ook niet. Extra lucht in de banden pompen (bij een tankstation) gaat ook nog net. Maar verder? Wat kan een mens zich soms dom voelen in een garage.

Over domheid gesproken, vol schaamte moet ondergetekende opbiechten dat hij maanden in de veronderstelling was dat hij ruim een half jaar geleden een Volkswagen Passat bij AutobedrijfVisser had aangeschaft (bekijk vooral de foto op de site, je moet er wel heen durven...).
Een Passat? Lees desgewenst nog even dit blogbericht. Koos Visser na het bewuste blogbericht: "Hoe kom je erbij dat het een Passat is, het is een Volkswagen Golf."

Gistermiddag reed ondergetekende weer even naar de autozaak aan de Oosterhamrikkade, ter hoogte van het UMCG. Een voorlamp deed het niet. En er was nog een mankement. Bij de oude Jetta was het vervangen van een kapotte lamp gesneden kost. Geen idee hoe het de huidige auto moet. Het voelt niet eigen zoals vroeger bij de Jetta, dat was een vertrouwde vriendin, maar met deze Passat of Golf is geen band opgebouwd.
Het klikt ergens niet tussen de bestuurder en de auto. Zal dat de reden zijn dat de motor frequent afslaat als er voor een kruispunt geremd en geschakeld moet worden? Is daar wat aan te doen, heren? Zie de bovenste foto, het hele hoofdbestuur van autobedrijf Visser dook bezorgd onder de autoklep. "Breng hem binnenkort maar even langs, het is een kwestie van afstemming", aldus Koos Visser.
Hij had het niet over een betere afstemming tussen de auto en de bestuurder. Het was iets met de motor op zich.

Ook daar heeft ondergetekende de ballen verstand van. Wat kun je je dom voelen in een garage. Maar het leidt geen twijfel dat de heren die u op de foto's ziet de kuren van deze Volkswagen Golf Variant binnenkort helemaal op gaan lossen.
(22.09 uur: Nog niet goed. Visser mailde dat het een Golf 3 Variant is)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt duidelijk nog geen band met je auto .
Ik herinner me een voorval van de t.v. .
Een vader herinnerde zich de naam van zijn kind niet .....

Anoniem zei

Geef mij maar een HYUNDAI!!!!!!