donderdag 12 september 2013

EVEN NAAR DIJKMANSPORT (3 á 4 keer per week)


Sinds ongeveer drie maanden is ondergetekende aan het fitnessen in DijkmanSport, gevestigd aan de Melisseweg in Ulgersmaborg. Dat doet hij drie of vier keer per week. Even het hoofd leeg maken, aan de conditie werken en de zinnen verzetten. Ook mooi meegenomen, op de loopband trainen voor de komende 4mijl van Groningen. Ondergetekende komt er regelmatig bekende Beijumers tegen. Kees Huizenga bijvoorbeeld. En schrijver Wil Schackman. Respectabel om te zien hoe wekelijks cliënten van Noorderbrug. bezig zijn om te rehabiliteren. Ga er maar eens aan staan, na een hersenbloeding je leven weer op pakken en gaan fitnessen. Het kan allemaal, in een kleinschalige sportschool die persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan. DijkmanSport is de dichtst bijzijnde Fitness en Judoschool voor Beijumers. Neem eens een kijkje op http://www.dijkmansport.com/. Zie ook het logo links. 
Dijkmansport is één van de gezelligste sportclubs in Groningen en omstreken.
De ongedwongen sfeer en de intensieve begeleiding maakt Dijkmansport uitermate geschikt voor sporters van alle leeftijden, van jong tot oud. Wij bieden kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kortom, de ideale plek om fit en gezond te blijven. We zijn gevestigd aan de Melisseweg 83, in de wijk Ulgersmaborg, aan de ring tegenover Kardinge.
Naast individuele sporten als fitness in de vorm van cardio- en krachttraining biedt biedt Dijkmansport diverse groeslessen en natuurlijk niet te vergeten ruim 60 judolessen voor jong en oud! Lees hier. Op de site staan ook de openingstijden.


4 opmerkingen:

ralf zei

Als eerste respect voor het feit dat je het al zo lang volhoudt. Ik heb er zelf ook een abonnement maar denk er de laatste tijd sterk aan om naar de buren te verhuizen waar je voor 10 tot 20 euro minder per maand onbeperkt kunt sporten. Ik heb niet het idee dat het verschil in prijs inderdaad in de persoonlijke begeleiding zit (die je waarschijnlijk ook bij de buren kunt krijgen. Als er mensen zijn die goede of slechte verhalen over "de buren van de judo-fitness" hebben hoor ik het graag. Mss blijf ik dan alsnog :-)

Kees Huizenga zei

Het voordeel van Dijksport is dat men mee kan doen met fitness in groepsverband. H.I.T.-training, buikspieroefeningen, fitness voor ouderen, Zumba, spinnen (= fietsen), trampolinespringen, etc.

Er is een zeer goede persoonlijke begeleiding en de hygiëne is er uitstekend. Douchen is gratis.

Dijkmansport heeft verder een gezellige ontmoetingsruimte voor bepaalde consumpties, een goed gesprek, te wachten op kinderen of om even uit te rusten. Er zijn meerdere soorten koffie en thee. Broodjes, tosti's, frisdrank, etc.

Bij Dijkmansport is tevens professionele fysiotherapie (MediSupport), een (sport)psychologe, een diëtiste en andere dienstverlening. Heel belangrijk voor mensen die moeten revalideren.

Wat ik zeer treffend vind is de diversiteit van de sporters. Jong, middelbaar en oud, dik, medium en dun, multicultureel en blank, hoog - en laag opgeleid, etc.

Over judo heb ik geen ervaren mening. Er doen heel veel basisschoolkinderen aan judo mee. Hun alerte ouders komen vaak kijken. Uiteraard is er judo voor jeugdigen en volwassenen. Veel vrouwen beoefenen deze vechtsport.

Kortom: Dijkmansport is een levendig bedrijf.

De heer Martijn Dijkman heeft op een voortreffelijke wijze contact met zijn klanten. Hij is gemakkelijk benaderbaar en zeer attent. Grote klasse!

Alie zei

Mijn zoon zit sinds kort op judo bij Judo Groningen. Zij geven ook 1 les in de week hier in Beijum, sporthal west zeg maar. Leuke leraar en lerares, en voor ons zo praktisch. Maar de groep zit nagenoeg vol, dus helaas voor anderen..

Anoniem zei

Ik vind Dijkmansport niet echt servicegericht. Ik heb al verschillende keren een mail gestuurd of ik informatie kon krijgen over de tarieven. Ik heb in alle gevallen nooit antwoord gekregen. Dat vind ik uiterst onvriendelijk en onprofessioneel.