donderdag 12 september 2013

EEN NIEUWE PIZZERIAJaren geleden zaten er twee verschillende fietsenzaken in. Postma en Kooistra. Een ook nog een driekwart jaar een outlet-zaak. De afgelopen pakweg drie jaar stond het pand leeg. Maar kijk, sinds afgelopen maandag is er weer leven in de brouwerij. Tenminste, dat moet er nog een beetje komen. Dat afgaande op de linker foto, meer lege tafeltjes dan volle. Maar wat niet is kan komen. Zin om een pizza te eten met uitzicht op de Zuidwending en op de vijver bij Plein West? La Plaza heet het. Er zit een echte Italiaan op en de zaak ziet er van binnen sfeervol uit.

Sfeervol uit eten gaan kan weer in Beijum West. Pizza eten en uitkijken op eenden en zwanen. Hoe sfeervol moet het er in de winter zijn. Een quattro stagioni verorberen, een glas rode wijn erbij en naar de schaatsende en sleetje rijdende figuren op het ijs kijken. Zal het dan toch goed komen met Plein West?

6 opmerkingen:

Atsje zei

Eindelijk! Het moet toch kunnen om in Beijum een leuk restaurantje te hebben. Wij gaan het vanavond testen! Hebben ze ook een website?

Atsje zei

Nou, het was heerlijk! Hier zijn Italianen aan het werk. Een aanwinst voor Beijum, wat mij betreft. Een gezellige frisse inrichting, een romantisch uitzicht over de vijver met zwanen en eenden en een ondergaande zon. En natuurlijk heerlijk Italiaans eten. Ik hoop dat meer Beijumers dit ontdekken, niet alleen voor afhalen maar ook om gezellig te eten!

Kruims zei

Net twee pizza's daar opgehaald. En ik moet zeggen ze waren heerlijk. Ga er zeker ook eens heen om daar zittend met een mooi uitzicht mijn pizza te nuttigen. Een aanwinst voor WC West. Van binnen ziet het er ook fris en netjes uit.
Erg vriendelijke mensen die je te woord staan en het eten bereiden.

En als ze slim zijn bedenken ze nog wat acties om mensen binnen te krijgen.

Anoniem zei

Weet iemand of er ook een site is?

Atsje zei

Ja, ze hebben een website: http://www.pizzerialaplaza.nl/ , en dan staat er dat er: Hier komt binnenkort de website van Pizzeria La Plaza. Voor meer info: 050-...
Dus.. Daar valt nog wel wat te verbeteren, en ook de folder die we meekregen, kon wel wat beter. Maar feit blijft, dat ze lekkere dingen maken!

Anoniem zei

Fijn Atsje dat je deze pizzeria een beetje op weg probeert te helpen !