dinsdag 17 september 2013

RONDOM KRUISPUNT BEIJUM ZUID (41)Opstoppingen zoals op de bovenste foto zijn te zien behoren binnenkort tot het verleden. U ziet een rij automobilisten die vanuit Beijum over de busbaan naar het kruispunt Kardinge zijn gereden, om van hieruit de Beneluxweg op te kunnen rijden. (Foto's links en rechts: de busbaan tussen de kruispunten). Op 23 september is het gedaan met de ellende. Op ProvincieGroningen.nl staat:

Beijum-Zuid en de Hunze vanaf 23 september weer bereikbaar

17 september 2013 - Vanaf maandag 23 september zijn de werkzaamheden op de Oostelijke Ringweg bij Beijum-Zuid volgens planning klaar en kunnen daar alle nieuwe aansluitingen en rotondes in gebruik worden genomen. De afslagen Beijum-Zuid en de Hunze zijn dan weer vanaf de Oostelijke Ringweg open voor het verkeer. Tot 30 september blijven de huidige beperkte rijstroken op de ringweg in werking voor het aanleggen van verlichting op de Oostelijke Ringweg.
Einde tweede deelproject
Hiermee komt een einde aan de werkzaamheden van het tweede deelproject van de Aanpak Ring Oost. Het eerste project werd uitgevoerd bij Lewenborg. Vanaf 30 september starten de werkzaamheden aan de ombouw van het knooppunt bij Kardinge.
Voor meer informatie zie ook  www.ringgroningen.nl en via Twitter@ringgroningen.

Geen opmerkingen: