zaterdag 7 september 2013

DE PARANORMALE BEURS VAN DE LOTUSHEERD


Ondergetekende ging afgelopen donderdagavond op bezoek bij Stichting de Lotusheerd. Zoals de aankondiging enige dagen geleden reeds aangaf, de stichting presenteerde een paranormale beurs in buurtcentrum het Heerdenhoes. Op Lotusheerd.nl staat: We starten het nieuwe seizoen met een ouderwets gezellige paranormaalbeurs met diverse mediums, verkoopstands en stoelshiatsu. deelnemende mediums: Alice Duvaloois, Ard Vink, De Handspiegel (handlezen), Gosse Hoekstra, Henny Bouma, Jantje Hooijer, Jolanda Arbman, Mark Wiering, Saskia Kamphuis, Saskia Smid, Wilma Bronne Stadwijk. massage: stoelshiatsu, ayurvedische massage, voetreflexmassage verkoopstands: Stenen Sieraad, Kreanne, De Kleine Monnik (o.a. klankschalen)
Het was niet druk, maar dat kan met de tropische avond te doen hebben gehad. Het voordeel hiervan was wel dat iedere geïnteresseerde relatief snel aan de beurt kwam voor een consult naar keuze. 

Ondergetekende kwam in gesprek met paragnostisch medium Henny Bouma uit Assen. Die vond het prima om de ontmoeting op video vast te leggen. Zie het resultaat hieronder. Hoe kwam ze erbij om medium te worden? Is ze nog wel bang voor de dood? Want, mediums kunnen toch in meerdere levens schouwen? En, wat vindt ze van de blogger die tegen over haar aan tafel zat? Bekijk hier haar site.1 opmerking:

Anoniem zei

is Frits er niet meer bij?