zaterdag 21 september 2013

KLEURRIJK BRUISEND BEIJUM (foto's en video)

Het is niet te doen om alle gemaakte en reeds opgestuurde foto's van Kleurrijk Bruisend Beijum te publiceren. Misschien komen morgen nog een paar (foto)impressies van de opening van het nieuwe seizoen in Beijum online. 

Ondergetekende kwam omstreeks kwart voor drie vanmiddag op locatie 't Trefpunt aan. Een paar Disney figuren stonden het publiek buiten op te wachten. Zie foto links. Een wandeling door de tent en een gedeelte van het Trefpunt volgde. Er viel van alles te zien en te beleven. Een stand van Buitenfitness Beijum bijvoorbeeld. Van SKSG, het Centrum Jeugd en Gezin, Pand49, de Groene Long, De Zijlen, de Kleurrijke Koks waren er, hoofdzakelijk dames, De Dansmariekes dansten op het podium dat het een lieve lust was en....nou ja, 'Beijum' presenteerde zich aan de bevolking. Klik de foto's desgewenst groter. En zoals gezegd, wellicht morgen nog een paar.
Het culturele seizoen te Beijum is bij deze geopend.

Op de bovenste foto ziet u de Kleurrijke koks. Verder met de klok mee: het ontvangstcommité van Donalds en Dagoberts Duck, een Dansmarieke voor een enthousiast publiek, Anne Bekkema en Evert Suelman van Beweegtuin Beijum, en een consulente van SKSG met een gastouder uit de Holmsterheerd. Zie ook de foto hieronder. De winnaars van de Fakkeltroffee...Zie vorig blogbericht.
(De video is het scherpst in kleinbeeld te bekijken)
Debora den Haring van Stiel overhandigt de Fakkeltrofee aan vrijwilligster Dia

1 opmerking:

Anoniem zei

Debora is nu van sociaalteam. Vergeet Stiel. Gaan toch samen met MJD